HDD de Oyunlarda Drop Yaşıyorum

alperr

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Merhaba Windows Ssd oyunlar ise Hdd ye kurulu oyunlar hdd iken drop yaşıyorum fps anlık düşüyor eskiden cs sddeydi, hddye taşıdım sorun ortadan kalktı ama hdd de bir sorun mu var neden böyle oluyor? Nasıl çözebilirim? Teşekkürler

Sistem özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim iyi akşamlar 😊

arka plan uygunlamaları kapatabilirsin hdd kullanımı kontrol ederek boşa çalışan ne varsa durdur

HDD kullanalı 1 2 yıl olduysa ömrü tükenmiş olabilir. HDD kafa atıryormu? (hdd den tık, tık diye ara sıra ses geliyormu)

HDD kullanalı 1 2 yıl olduysa ömrü tükenmiş olabilir. HDD kafa atıryormu? (hdd den tık, tık diye ara sıra ses geliyormu)

Evet laptopu 2 senedir kullanıyorum kulağı yakınlaştırınca kasaya hafif bir cızırtı sesi açılınca böyle ince bir ses vs vs oluyor

Yani dediğim gibi ömrü artık bitiyor :)
Evet laptopu 2 senedir kullanıyorum kulağı yakınlaştırınca kasaya hafif bir cızırtı sesi açılınca böyle ince bir ses vs vs oluyor
Dediğim gibi ömrü artık bitiyor :)

kral ssd in varmı. Çünkü ssd saniyede ki okuma ve yazmayı arttırır. SSD in varsa fazla drop yaşamazsın

kral ssd in varmı. Çünkü ssd saniyede ki okuma ve yazmayı arttırır. SSD in varsa fazla drop yaşamazsın
ssd var zaten hdddeyken drop yaşıyorum oyunu ssdye atınca sorun çözülüyor ama hdde bir sorun mu var onu anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,509
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri