yapmıştım sonuç böyle çıktıHd tune ile bed sector taraması yapın.
Virüs taramasıda yapın.
Tekrar geçmesse kablo değiştirin.
Bidahada geçmesse diski sıfırlayın sorun devam ederse diski çöpe atın.
virüs testide yaptım virüs çıkmadıyapmıştım sonuç böyle çıktı
hocam anlamadım nasıl yapıcam onuBed sector silen bir usb dosyasıyla onları iptal edin oyun dosyaları o kısımlara denk geliyor olabilir. Sonrasında tekrardan deneyin.
Burda yardımımıza çok eski ustalardan Nejdat Delioğlu yetişiyor.hocam anlamadım nasıl yapıcam onu
usb şart mı hocam masaüstündeyken olmuyor mu?Burda yardımımıza çok eski ustalardan Nejdat Delioğlu yetişiyor.
Masaüstünden yapabilirsiniz ama çok sağlıklı değil parçaya sıkıntı çıkartmaz ama tamamen almayabilir bed sectorleri şans işi deneyin görelim.usb şart mı hocam masaüstündeyken olmuyor mu?
hocam birde bu sector nasıl siliniyor anlamadım oyun dosyasının üstündeyse oyun dosyaları silinir mi veya önemli bir dosyanın üstündeyse o dosya siliniyor muBed sector silen bir usb dosyasıyla onları iptal edin oyun dosyaları o kısımlara denk geliyor olabilir. Sonrasında tekrardan deneyin.
hocam %41 tamamlandı şuan 0 bad sector var ama o ses yine geliyor ve her geldiğinde test donuyor ses gittiğinde tekrar başlıyorMasaüstünden yapabilirsiniz ama çok sağlıklı değil parçaya sıkıntı çıkartmaz ama tamamen almayabilir bed sectorleri şans işi deneyin görelim.
yapmıştım ama bir daha yapayım hangi programla yapayımVirüs taraması yapalım tekrar olmassa biçimlendirme.
Sonrasında karar senin böyle kullanmak yada çöpe atmak. Dosyalarını yedekle bir anda tüm önemli dosyaların puf olabilir.
Benim 1 numaralı programım Kaspersky.yapmıştım ama bir daha yapayım hangi programla yapayım