hdd den ses geliyor fps düşüyor

XneOn

80+
Reaksiyon skoru
16
hdd den bu ses geliyor ve bu ses geldiğinde hdd de olan oyuunları oynuyorsam fps 3 saniyeliğine 0 a düşüyor bunun bir çözümü var mıdır değişim şart mı? birde hdd den geliyor değil mi yanlış bilmiyorum

Hd tune ile bed sector taraması yapın.

Virüs taramasıda yapın.

Tekrar geçmesse kablo değiştirin.

Bidahada geçmesse diski sıfırlayın sorun devam ederse diski çöpe atın.

Hd tune ile bed sector taraması yapın.

Virüs taramasıda yapın.

Tekrar geçmesse kablo değiştirin.

Bidahada geçmesse diski sıfırlayın sorun devam ederse diski çöpe atın.
yapmıştım sonuç böyle çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapmıştım sonuç böyle çıktı
virüs testide yaptım virüs çıkmadı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (327).png
    Ekran Görüntüsü (327).png
    1.9 KB · Hit: 53
Bed sector silen bir usb dosyasıyla onları iptal edin oyun dosyaları o kısımlara denk geliyor olabilir. Sonrasında tekrardan deneyin.

Bed sector silen bir usb dosyasıyla onları iptal edin oyun dosyaları o kısımlara denk geliyor olabilir. Sonrasında tekrardan deneyin.
hocam birde bu sector nasıl siliniyor anlamadım oyun dosyasının üstündeyse oyun dosyaları silinir mi veya önemli bir dosyanın üstündeyse o dosya siliniyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masaüstünden yapabilirsiniz ama çok sağlıklı değil parçaya sıkıntı çıkartmaz ama tamamen almayabilir bed sectorleri şans işi deneyin görelim.
hocam %41 tamamlandı şuan 0 bad sector var ama o ses yine geliyor ve her geldiğinde test donuyor ses gittiğinde tekrar başlıyor

Son düzenleme:
Virüs taraması yapalım tekrar olmassa biçimlendirme.

Sonrasında karar senin böyle kullanmak yada çöpe atmak. Dosyalarını yedekle bir anda tüm önemli dosyaların puf olabilir.

Virüs taraması yapalım tekrar olmassa biçimlendirme.

Sonrasında karar senin böyle kullanmak yada çöpe atmak. Dosyalarını yedekle bir anda tüm önemli dosyaların puf olabilir.
yapmıştım ama bir daha yapayım hangi programla yapayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,422
Üyeler
174,148
Son üye
Fehim09
Geri