Hdd hızım normal mi?

Reaksiyon skoru
39
WD Blue 3,5 SATA 6Gb/s 7200 RPM 1 TB 64MB kullanıyorum değerler şöyle pek fazla anlamadığım için size soruyorum.
Ekran Alıntısı.webp

Benim ki niye 0.5 - 5 aralığında 😅

150-170 civarı veriyor WD, değerlerin normal. Bir daha alırsan Seagate öneririm 210'a kadar çıkıyor.
Hocam ben de seagate var bilgisayar sürekli mavi ekran veriyor bilgisayarcıya götürdük uğraşmam dedi,servise götürdük adam geçici bir format atmış gene mavi ekran yedim her şeyi denedim (mavi ekranda Windowsun formatı, güncelleştirme kaldırması vs. Bilgisayarım Windows 10 ve güncellemelerden sonra böyle oldu, güncelleme olmadığı için hiçbir Microsoft uyulmaması açılmıyor, ayarlar bile açılmıyordu güncellemeyi yaptıktan 2 saat sonra mavi ekrana devam etti formatlı geldiğinde bile Microsoft uygulamaları açılmıyordu) mavi ekran yokken bile 120/50 civarı bir şey anca veriyor toplam 290 gün çalışmış ve sağlığı %86 verimliliği ise %100 mavi ekran harddisken kaynaklı olabilir mi? Biliyorum burdan kesin bir şey söylemek imkansız fakat sadece olabilir mi? Şimdiden buraya kadar okuduysan çok teşekkür ederim şimdiden.

Hocam ben de seagate var bilgisayar sürekli mavi ekran veriyor bilgisayarcıya götürdük uğraşmam dedi,servise götürdük adam geçici bir format atmış gene mavi ekran yedim her şeyi denedim (mavi ekranda Windowsun formatı, güncelleştirme kaldırması vs.) mavi ekran yokken bile 120/50 civarı bir şey anca veriyor toplam 290 gün çalışmış ve sağlığı %86 verimliliği ise %100 mavi ekran harddisken kaynaklı olabilir mi? Biliyorum burdan kesin bir şey söylemek imkansız fakat sadece olabilir mi? Şimdiden buraya kadar okuduysan çok teşekkür ederim şimdiden.
Hocam en iyisi iade etmen eğer hakkın yoksa değişim yapman olur, değerlerin normal değil. Bad Sector vs. olmuş olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Hocam en iyisi iade etmen eğer hakkın yoksa değişim yapman olur, değerlerin normal değil. Bad Sector vs. olmuş olabilir.
Yazıya düzenleyerek ek şeyler ekledim bir daha parantez içini okursan çok mutlu olurum hocam garantisi bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri