Diğer diskteki dosyalar duracak merak etmeyin. ssdye windowsu kurduktan sonra istediğiniz dosyaları ssdye kopyalayabilirsiniz.Hacı hangi ssd olduğunu hatırlamıyorum kutusunu gösterdide tam bakamadım ozaman ben arkadaşın gösterdiği ssdyi alıyorum ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bir şey daha sorcam şimdi buna Windows kurcaz ya diğer bellekteki bilgiler gidecek dimi bunu koruyacak bir şey yapanilirmiyiz bir tane belleğe bilgilerimi yüklesem felan
Uzun sürüyor ya açıldıktan sonra da Steam Discord felan yüklenecek diye bekliyorum kendine gelmiyo yoksaBilgisayarın kaç saniyede açılıyor
Çok iyi ozamanDiğer diskteki dosyalar duracak merak etmeyin. ssdye windowsu kurduktan sonra istediğiniz dosyaları ssdye kopyalayabilirsiniz.
Bu yavaşlığı normal mi gördünUzun sürüyor ya açıldıktan sonra da Steam Discord felan yüklenecek diye bekliyorum kendine gelmiyo yoksa
Alışkanlık olmuş artıkBu yavaşlığı normal mi gördün
Hocam dediğiniz ssd bin siparişini veriyorum şimdiDiğer diskteki dosyalar duracak merak etmeyin. ssdye windowsu kurduktan sonra istediğiniz dosyaları ssdye kopyalayabilirsiniz.
Ssd takınca bilgisayarın uçacakAlışkanlık olmuş artık![]()
HDD den SSD ye geçince fps değeri artmaz fakat oyunun açılış hızı 10 kat hızlanır kopyalamada olsun çok büyük büyük farkları görebilirsiniz. Ayrı olarak arkadaşın attığı 970evo 3300 civari şimdi atacağım 980 pro bunu almanızı tavsiye ederimAlışkanlık olmuş artık
Hocam dediğiniz ssd bin siparişini veriyorum şimdi
Hacı peki fps arttırırım oyunlarda onuda sorsam![]()
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun artık inş benimde sizin gibi olur bilgisayarım ya tek istediğim orta grafik ayarlarında donmadan oynayabilmek başka bir şey istemiyorum şu an![]()
Bu arkadaşın attığı SSDnin okuma ve yazma hızı daha yüksekHDD den SSD ye geçince fps değeri artmaz fakat oyunun açılış hızı 10 kat hızlanır kopyalamada olsun çok büyük büyük farkları görebilirsiniz. Ayrı olarak arkadaşın attığı 970evo 3300 civari şimdi atacağım 980 pro bunu almanızı tavsiye ederim
980 proyu alsanızda o 7000 okumayı vs. anakartınız ve işlemcinizden dolayı göremezsiniz. Bu yüzden 970 evo plus önerdim.Çok fark varmı ki aldık bunu ama
Ozaman iade etmeme gerek yok galiba alsamda bi fark olmayacaksa980 proyu alsanızda o 7000 okumayı vs. anakartınız ve işlemcinizden dolayı göremezsiniz. Bu yüzden 970 evo plus önerdim.
Kalabilir.Ozaman iade etmeme gerek yok galiba alsamda bi fark olmayacaksa