HDD Low Level Format Esnasında Bozuldu

Semih00

80+
Reaksiyon skoru
6
2 Yıl Evvel Bad Sector Olan Diske Low Level Format Atarken İptal Etmiştim ve Diski Bilgisayar Görmemekte ve Kullanamamaktayım.

Aygıt Yöneticisinden Atamayı Denediğimde Hata Alıyorum

Diskteki Partitionlar Gözükmemekte

Bu Diski Geri Nasıl Canlandırabilirim ?

Seagate Barracuda 7200.12

Ekler

• partition.PNG
    partition.PNG
    6 KB · Hit: 63
  • aygıtyön.PNG
    aygıtyön.PNG
    1.7 KB · Hit: 66
  • aygıtyön2.PNG
    aygıtyön2.PNG
    2.1 KB · Hit: 62
Belli başlı disk bölme birleştirme yazılımları ile diski kurtarmayı deneyebilirsin. Fakat garantısini veremem. Önerim minitool partizion wizardla bakman.

Belli başlı disk bölme birleştirme yazılımları ile diski kurtarmayı deneyebilirsin. Fakat garantısini veremem. Önerim minitool partizion wizardla bakman.
Hocam Dediğiniz Uygulamadan Diski Seçtim ama Diske Hiç Bir Şekilde Müdahale Edemiyorum, Sol Taraftaki Seçeneklerin Yarısı da Bulunmamakta.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    387.5 KB · Hit: 57
Hocam partition hatası alıyorsan o diski kurtarmak biraz sor hatta imkansız diyebiliriz. Aynı şekilde bende de böyle bir disk var. Ne format atılıyor ne bişey, kurtaracak bişeyiniz yoksa yenisini alın bence.

File system RAW olsa kurtarabilirdin bir ümit ama hem bad sector olup hiçbir partition görüntülenmiyorsa o iş yaş.

Hocam partition hatası alıyorsan o diski kurtarmak biraz sor hatta imkansız diyebiliriz. Aynı şekilde bende de böyle bir disk var. Ne format atılıyor ne bişey, kurtaracak bişeyiniz yoksa yenisini alın bence.
Teşekkürler Hocam Bir Tane Daha 1TBlik Disk Var Hafif Sectorlu Onun Üzerinden Gideceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

File system RAW olsa kurtarabilirdin bir ümit ama hem bad sector olup hiçbir partition görüntülenmiyorsa o iş yaş.
Teşekkürler Hocam

silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,595
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534