markalar arası çok bir fark olmaz bence özellikleri daha önemli (kaliteli marka olarak western digital ve segate önerebilirim (segate barracuda ve western digital blue serileri f/p ı iyi seriledir(wd blue en fazla 1tb ı var) hdd yi 0 al 2. el de sorun çıkabilir hdd ler hassas parçalardır)HDD alıcam arkadaşlar kısa ve net bir soru hangi marka önerirsiniz
1 tb 7200 rpm 64mb cache alıcam zaten sıfırmarkalar arası çok bir fark olmaz bence özellikleri daha önemli (kaliteli marka olarak western digital ve segate önerebilirim (segate barracuda ve western digital blue serileri f/p ı iyi seriledir(wd blue en fazla 1tb ı var) HDD yi 0 al 2. el de sorun çıkabilir HDD ler hassas parçalardır)
Seagate ve WD Blue aynı denebilir. Ama WD Blue daha sessiz çalıştığı için tavsiyem WD'den yanadır.HDD alıcam arkadaşlar kısa ve net bir soru hangi marka önerirsiniz
seagate kullanmadım ama 2010 aralık ayında üretilmiş ve 2011 ağustosundan beri aktif şekilde kullandığım wd blue bir harddisk im var wd blue lar deneyimlediğim kadarıyla uzun ömürlüHDD alıcam arkadaşlar kısa ve net bir soru hangi marka önerirsiniz
Toshiba geçtiğimiz dönemde WD ve seagate kafa tutacak teknolojiyle geri döndü bilgin olsun. Eski bir WD kullanıcısı olarak yazıyorum bunu WD Caviar Blue kullanıyordum ve tespitime göre beş para etmez.HDD alıcam arkadaşlar kısa ve net bir soru hangi marka önerirsiniz
Hitachi (!)HDD alıcam arkadaşlar kısa ve net bir soru hangi marka önerirsiniz