HDD nasıl boot edilir

Reaksiyon skoru
35
herkese merhaba beim 240gb ssd vardı bende windowsu ssd ye kurdum ve oyunları hdd ye kurmayı planlıyordum ama pc yi açmaya kalkınca f1 e bas diyor ve önyükleme diyor nası önyükleme yapacağım ve hdd ki oyunlar gidermi gta vb büyük oyunlar

Ekler

• IMG20200623164646.webp
    IMG20200623164646.webp
    387 KB · Hit: 44
Boot menüsünden SSD'yi üstte aldın mı?

tebi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum konunun başlığı ile senin sorunun çok ama çok farklı. Sen HDD'den nasıl boot edilir yazmışsın ama demek istediğin başka bir şey, HDD'nin içerisinde Windows yok ki, nasıl boot edeceksin? Ayrıca o HDD'de sorun olduğunu söylüyor o hata ekranında. HDD'yi en yakın zamanda değiştir.

Dostum konunun başlığı ile senin sorunun çok ama çok farklı. Sen HDD'den nasıl boot edilir yazmışsın ama demek istediğin başka bir şey, HDD'nin içerisinde Windows yok ki, nasıl boot edeceksin? Ayrıca o HDD'de sorun olduğunu söylüyor o hata ekranında. HDD'yi en yakın zamanda değiştir.
başka türlü düzeltemezmiyim bu arada konu başlığı için özür dileririm ne yapacağımı bilmiyordum

başka türlü düzeltemezmiyim bu arada konu başlığı için özür dileririm ne yapacağımı bilmiyordum
Bilgisayarı açmak istiyorsanız HDD'i çıkarın. İçinde çok değerli bilgiler varsa ücret karşılığında veri kurtarma hizmeti veren firmalar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,147
Üyeler
188,887
Son üye
husoski
Geri