Neler Yeni

HDD şifre unutuldu ne yapılabilir?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
bir tanıdık hdd şifresi koymus ve unutmuş. pc acılmıyor sıfre olmadan. bilgisayarcılar da cop olmus bu laptop falan demısler. yenı aldı lenovo marka. yardımıc olabilir misiniz?

XGAMER39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
efe
flaş belleğe windows kurup boot menu ile format atın gerekli dosyalar varsa windows old klasöründen bulursun

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırdan format atılabilir ne demek çöp oldu?
formatla duzelır mı? duzelırse ben yaparım formatı. Ve ılk defa bu konuyla karsılastım bılmıyorum neden boyle dendı. Bence de sacma. en kotu hdd degıs dersın. ama formatlıksa ıs yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

flaş belleğe windows kurup boot menu ile format atın gerekli dosyalar varsa windows old klasöründen bulursun
formatla kesın duzelırse formatlıcam pcyı. kesın mıdır hocam?

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
alperen taha demir
formatla duzelır mı? duzelırse ben yaparım formatı. Ve ılk defa bu konuyla karsılastım bılmıyorum neden boyle dendı. Bence de sacma. en kotu hdd degıs dersın. ama formatlıksa ıs yaparım.

Hocam çöp olduyu belki sizden yok parasına almaya çalışmak için demişlerdir yoksa o kadar bilgisiz değillerdir herhalde

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i

Bitlocker mı uygulamış detay gerekebilir.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
Hocam çöp olduyu belki sizden yok parasına almaya çalışmak için demişlerdir yoksa o kadar bilgisiz değillerdir herhalde
bana da denılen bu. benım cıhaz degıl. arkadasın. eskı laptop zamanında hddye sıfre koymus ama nasıl koydugunu falan da hatırlamıyor. ıkıncı hdd ıle pc acılıyor ama ıcınde fotolar vs oldugu hddye sıfre erısımı ıstıyormus.

eskı cıhaz nasıl koyuldugunu falan hatırlamıyor. ıkıncı hdd ıle cıhaza erısım var ama fotografların oldugu hdd ısfrelı oldugu ıcın acılmıyormus. cozum bulamamıs ben de bakındım da genelde zor ve acılmaz dıyenlerı gordum. yolu varsa ıyı olur

dırek pc acılısında hdd sıfre ıstıyor. bu tarz.

Ekler

• ucretsiz-harddisk-sifresi-kaldirma.jpg
    ucretsiz-harddisk-sifresi-kaldirma.jpg
    12.6 KB · Hit: 15

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
bana da denılen bu. benım cıhaz degıl. arkadasın. eskı laptop zamanında hddye sıfre koymus ama nasıl koydugunu falan da hatırlamıyor. ıkıncı hdd ıle pc acılıyor ama ıcınde fotolar vs oldugu hddye sıfre erısımı ıstıyormus.

eskı cıhaz nasıl koyuldugunu falan hatırlamıyor. ıkıncı hdd ıle cıhaza erısım var ama fotografların oldugu hdd ısfrelı oldugu ıcın acılmıyormus. cozum bulamamıs ben de bakındım da genelde zor ve acılmaz dıyenlerı gordum. yolu varsa ıyı olur

dırek pc acılısında hdd sıfre ıstıyor. bu tarz.
Eskiden live linux ile hash alıp hex değerlerini bir site üzerinden md5 soruyorduk.
Bunu burada detaylandıramıyorum. 🤐
Bol şans bios hdd şifresi koymuş.
Masterpass araştırın üreticiye ait.

Ayrıca bunlarla kurcalayın. Garanti veremezler.

Son düzenleme:

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
Eskiden live linux ile hash alıp hex değerlerini bir site üzerinden md5 soruyorduk.
Bunu burada detaylandıramıyorum. 🤐
Bol şans bios hdd şifresi koymuş.
Masterpass araştırın üreticiye ait.

Ayrıca bunlarla kurcalayın. Garanti veremezler.
tesekkur ederım. bakarız da umudu kestı. nıye koydu hala hatırlamıyo. aıle fotoları falan gıttı

Top Bottom