evet kardeşim bende bin farklı ayarla kullanabiliyordum hhd. peki söyle bakalım madem bahane etmişim sisteme güncelleme geldiğinde o bilgisayar kaç dkda %30a gelip yeniden başlatıp %100 tamamlayarak sistemi masaüstünde kullanılabilir hale getiriyor. çünkü ssd ile bunu yapmak max 20 saniye sürüyorWindows 10'da HDD kullanmak o kadar abarttığınız gibi bir şey değil. 10 dakika falan bahane. 5400RPM harddisk ile kullandım sistem 30-40 saniyede açılıyordu ve akıcılık bakımından kötü değildi. Oyun yüklenim hızlarında hiç sıkıntı yoktu zaten.
Dostum windows 10 SSD kurmak daha iyidir. bende SSD kullanıyorum yakında HDD alıcam sadece windows 10 SSD kalacak sende böyle yap en yakın zamanda SSD al.arkadaşlar çok yavaş kendine geliyor az önce sürekli %100 kulanımdaydı şimdi 0 ile 5 arası gidip geliyor sorun nedir sizce
Alıntıyı görüntüle
knk 240 gb ssd alıp 320 gb hdd almak mantıklımı çünkü 1 tb yapmaya çalışıyorum şu am sadece 500 gb varDostum windows 10 SSD kurmak daha iyidir. bende SSD kullanıyorum yakında HDD alıcam sadece windows 10 SSD kalacak sende böyle yap en yakın zamanda SSD al.
Güncelleme yapmıyorum o yüzden denemedim. Ben burada SSD'leri kötülemiyorum çok yanlış anlamışsınız. HDD'ye karşıyım hatta. Ama açılması 10 dakika falan değil bunlar yalan, kendim kullandım diyorum. O kadar da yavaş değil. Binbir ayarla demişsin ben bir ayar bile yapmadım default ayarlarda kullanıyordum.evet kardeşim bende bin farklı ayarla kullanabiliyordum hhd. peki söyle bakalım madem bahane etmişim sisteme güncelleme geldiğinde o bilgisayar kaç dkda %30a gelip yeniden başlatıp %100 tamamlayarak sistemi masaüstünde kullanılabilir hale getiriyor. çünkü SSD ile bunu yapmak max 20 saniye sürüyor
not: hata olduğunda 3.5 saat sürmüştü son HDD ile sistem açmaya çalışmam
Yani SSD'de sadece Windows olacağı için 240gb SSD yeter.knk 240 gb SSD alıp 320 gb HDD almak mantıklımı çünkü 1 tb yapmaya çalışıyorum şu am sadece 500 gb var
kendine gelmesi bu gün tam 4 dk falan sürdüGüncelleme yapmıyorum o yüzden denemedim. Ben burada SSD'leri kötülemiyorum çok yanlış anlamışsınız. HDD'ye karşıyım hatta. Ama açılması 10 dakika falan değil bunlar yalan, kendim kullandım diyorum. O kadar da yavaş değil. Binbir ayarla demişsin ben bir ayar bile yapmadım default ayarlarda kullanıyordum.
ssd kötüledin demedim ki bana bahane dedin şimdi de yalancı olduk. şuan bile elimde e7400 işlemcili hdd win10lu sistem var ve kendine gelmesi yaklaşık 10 dk sürüyor. neyse daha fazla konuşmanın anlamı yokGüncelleme yapmıyorum o yüzden denemedim. Ben burada SSD'leri kötülemiyorum çok yanlış anlamışsınız. HDD'ye karşıyım hatta. Ama açılması 10 dakika falan değil bunlar yalan, kendim kullandım diyorum. O kadar da yavaş değil. Binbir ayarla demişsin ben bir ayar bile yapmadım default ayarlarda kullanıyordum.