Neler Yeni

HDD-SSD'lerin Fiyatları Artacak mı?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bilgisiz 1.JPG

Cümle sonunu nokta konulur fakat arkadaş koyamayacak kadar bilgisiz. Üstelik İngilizce, Türkçe kelimeleri karışık kullanıyor ve "Level" değil "level" olacaktı. Level kelimesi özel bir kelime değil. Büyük yazılmaz.

bilgisiz 2.JPG

Bu arkadaş daha dil, lehçenin büyük yazılacağını bilmiyor.

bilgisiz 3.JPG

Peki kelimesi "Peki" şeklinde yazılır. "Pekii" olarak değil.

bilgisiz 4.JPG

Cümle bitmiş. 3 nokta bitmeyen cümlelerde kullanılır.

Sorunuza gelirsek normalde yüksek depolamalı cihazların fiyatı yükselmeli fakat bizim fırsatçı satıcımız düşük depolamalı, XCH kazılamayacak ürünün bile fiyatını arttırır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Alıntıyı görüntüle
Cümle sonunu nokta konulur fakat arkadaş koyamayacak kadar bilgisiz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sorunuza gelirsek normalde yüksek depolamalı cihazların fiyatı yükselmeli fakat bizim fırsatçı satıcımız düşük depolamalı, XCH kazılamayacak ürünün bile fiyatını arttırır.
Hay senden Allah razı olsun. Duygularımı tercüme etmişsin. Birini eleştirmek için eleştiriyorlar. Konu HDD ve SSD fiyatları ama arkadaşın Türkçesini eleştiriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
İsmail Uyar
Alıntıyı görüntüle
Cümle sonunu nokta konulur fakat arkadaş koyamayacak kadar bilgisiz. Üstelik İngilizce, Türkçe kelimeleri karışık kullanıyor ve "Level" değil "level" olacaktı. Level kelimesi özel bir kelime değil. Büyük yazılmaz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Değerli yorumun için teşekkür ederim

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben de gereksiz bir pahalılaşma gördüm...

rapstarjustercik

80+ Bronze
Yazım işaretlerine dikkat et, nerede ucuz ürün görürseniz direk kapın, fiyatlar ucuzlamayacak tam tersi her seferinde daha da artıyor.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar edebiyat hocası sakin olabiliriz.
Edebiyat hocası olduğumu iddia etmedim. Konunun amacına odaklanmanız gerekirken çok saçma şeylere odaklandığınızı belirttim.

Tre-x

80+ Silver
Bence yüksek kapasiteli depolama birimleri pahalanir mesela 4 tb falan çünkü chia coin öyle ufak 120 ,240 ,512 gb veya 1-2tb lik depolama birimi ile kazanç getirmez hatta 4-5 tb lik depolama birimleri ile bile getirmeyebilir demek istediğim 240, 512 gb ,1 tb , 2 tb 3 tb bu miktarlardaki depolama birimlerinin çok zamlanacagini dusunmuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Bence ekran kartlarındaki gibi olur, alakalı alakasız tüm ekran kartları pahalılandı, bence depolama birimlerinin de her kapasitesi pahalılanıcak. Millet hırs yapıcak, stokcular falan artıcak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
İsmail Uyar
Tüm değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Top Bottom