Baran
80+
Dahası
Arkadaşlar edebiyat hocası sakin olabiliriz.Konu sahibinin Türkçesinde anlaşılmayacak bir şey göremedim ben. Cidden boş yapıyorsunuz.
Arkadaşlar edebiyat hocası sakin olabiliriz.Konu sahibinin Türkçesinde anlaşılmayacak bir şey göremedim ben. Cidden boş yapıyorsunuz.
Hay senden Allah razı olsun. Duygularımı tercüme etmişsin. Birini eleştirmek için eleştiriyorlar. Konu HDD ve SSD fiyatları ama arkadaşın Türkçesini eleştiriyorlar.Alıntıyı görüntüle
Cümle sonunu nokta konulur fakat arkadaş koyamayacak kadar bilgisiz.
Alıntıyı görüntüle
Bu arkadaş daha dil, lehçenin büyük yazılacağını bilmiyor.
Alıntıyı görüntüle
Peki kelimesi "Peki" şeklinde yazılır. "Pekii" olarak değil.
Alıntıyı görüntüle
Cümle bitmiş. 3 nokta bitmeyen cümlelerde kullanılır.
Sorunuza gelirsek normalde yüksek depolamalı cihazların fiyatı yükselmeli fakat bizim fırsatçı satıcımız düşük depolamalı, XCH kazılamayacak ürünün bile fiyatını arttırır.
Değerli yorumun için teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Cümle sonunu nokta konulur fakat arkadaş koyamayacak kadar bilgisiz. Üstelik İngilizce, Türkçe kelimeleri karışık kullanıyor ve "Level" değil "level" olacaktı. Level kelimesi özel bir kelime değil. Büyük yazılmaz.
Alıntıyı görüntüle
Bu arkadaş daha dil, lehçenin büyük yazılacağını bilmiyor.
Alıntıyı görüntüle
Peki kelimesi "Peki" şeklinde yazılır. "Pekii" olarak değil.
Alıntıyı görüntüle
Cümle bitmiş. 3 nokta bitmeyen cümlelerde kullanılır.
Sorunuza gelirsek normalde yüksek depolamalı cihazların fiyatı yükselmeli fakat bizim fırsatçı satıcımız düşük depolamalı, XCH kazılamayacak ürünün bile fiyatını arttırır.
Edebiyat hocası olduğumu iddia etmedim. Konunun amacına odaklanmanız gerekirken çok saçma şeylere odaklandığınızı belirttim.Arkadaşlar edebiyat hocası sakin olabiliriz.
Yanlışını düzeltmek haddim değil fakat 'direk' değil 'direkt' olarak yazılır.Yazım işaretlerine dikkat et, nerede ucuz ürün görürseniz direk kapın, fiyatlar ucuzlamayacak tam tersi her seferinde daha da artıyor.
TeşekkürlerYanlışını düzeltmek haddim değil fakat 'direk' değil 'direkt' olarak yazılır.