Neler Yeni

HDD Takında laptop çok yavaşladı

ByIbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke yaracıer
monster abra a7 13.1 laptop var alırken hdd taktırmamıştım ve dün hdd satın aldım. (1tb wd).harddiski taktığımdan beri windows explorerda inanılmaz bir fps düşüklüğü var herangi bir oyunu açtıktan sonra alttaba attığımda bile explorer max 3-5 fps oluyor.arada bir chrome kullanırken fps çok düşüyor.disk alıp taktım direk acaba eksik bir durum mu söz konusu

Son düzenleme:

baranthemosby

80+ Bronze
monster abra a7 13.1 laptop var alırken hdd taktırmamıştım ve dün hdd satın aldım. (1tb wd).harddiski taktığımdan beri windows explorerda inanılmaz bir fps düşüklüğü var herangi bir oyunu açtıktan sonra alttaba attığımda bile explorer max 3-5 fps oluyor.arada bir chrome kullanırken fps çok düşüyor.disk alıp taktım direk acaba eksir bir durum mu söz konusu
HDD, yavaş okunan bir disk olduğu için bilgisayar açılışlarında ve kullanırken yavaş tepkiler verecektir. Sizin eksik yaptığınız bir durum yok. Dilerseniz, M.2 veya SATA SSD kategorilerinde size uygun olanı sipariş edebilir, yavaşlık konusunda sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz. Keyifli vakitler dilerim.

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
Dostum merhaba hdd mi aldın yoksa ssd mi?

Sisteminin içerisinde farklı bir disk takılı mı?

Eğer takılıysa işletim sistemini hangi diske kurdun?

ByIbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke yaracıer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum merhaba hdd mi aldın yoksa ssd mi?

Sisteminin içerisinde farklı bir disk takılı mı?

Eğer takılıysa işletim sistemini hangi diske kurdunan
ana diskim m2 hdd aldım 2. disk olarak.benim anlamadım sistem m2de kuruluyken hdd nasıl sistemimin çalışma hızını etkileyebiliyor oyun dışında başka bir şey yüklü değil hdd de

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
oyunları hdd ye kurmanda oyun içerisindeki performansı etkiler.

Dosyalarını ssd diskine taşıyıp oyuna girmeyi tekrar dene farkedeceksin.

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
ana diskim m2 hdd aldım 2. disk olarak.benim anlamadım sistem m2de kuruluyken hdd nasıl sistemimin çalışma hızını etkileyebiliyor oyun dışında başka bir şey yüklü değil hdd de
aynı sorunu ben de yaşadım aldığım hdd yi 2. disk olarak taktıktan sonra pc çok kasmıştı iade ettim hdd bozukmuş yenisini takınca düzeldi

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arızalı HDD sistemi anormal şekilde yavaşlatır hatta kilitler... (ssd ye geçmenizi tavsiye ederim)

Top Bottom