HDD ye format atmadan SSD takmak ?

Rohetzy

80+
Reaksiyon skoru
38
halihazırda 1tb lık bir harddiskim mevcut. 240gb lık bir ssd siparişi verdim. 1tb harddiskden sadece windows ve 1-2 oyunu SSD ye clonlayıp 1tb lık diskimi formatlamak mümkünmü ? Mümkünse nasıl yapılabileceği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Hdd deki bilgileri başka bir usb ya da harddiske geçirin silinmesini istemediğiniz şeyleri sonra sisteme ssd yi takın ve sonrasında format atarken ikisini de biçimlendirin windowsu da ssd ye kurun ben de kendi sistemimde ssd ye geçerken böyle yapmıştım. Sonra da windows geldikten sonra usbdeki bilgileri ssd ye ya da harddiske artık neyi istersem tekrar atmıştım

HDD deki bilgileri başka bir usb ya da harddiske geçirin silinmesini istemediğiniz şeyleri sonra sisteme SSD yi takın ve sonrasında format atarken ikisini de biçimlendirin windowsu da SSD ye kurun ben de kendi sistemimde SSD ye geçerken böyle yapmıştım. Sonra da windows geldikten sonra usbdeki bilgileri SSD ye ya da harddiske artık neyi istersem tekrar atmıştım
benim sorunum tam olarak o değil. Windowsu tekrar kurmakla uğraşmamak için klonlama yöntemiyle sadece windowsu ssd ya aktarmanın bir yolu varmı acaba?

Ben öyle bir şey yapmadım o yüzden nasıl yapılacağını da bilmiyorum bence temizinden bir format atın yardımcı oluruz size burada zaten

halihazırda 1tb lık bir harddiskim mevcut. 240gb lık bir SSD siparişi verdim. 1tb harddiskden sadece windows ve 1-2 oyunu SSD ye clonlayıp 1tb lık diskimi formatlamak mümkünmü ? Mümkünse nasıl yapılabileceği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
ben yeni bilgisayar aldım format atmadan denemeye çalştım error verdi direk format attım 1.5 saat sürdü

Geri