14 günü geçmediyse iade et gitsin hocam.merhaba arkadaşlar hepsiburada üzerinden 1 tb seagate hdd aldım kurmaya çalıştım herşeyi denedim ama bir türlü kuramadım sonrada hd tune den diski error scan yaptım ve hatalı çıktı 2 sorum var
1-iade etmeden düzeltebilirmiyim ?
2-iade edebilirmiyim ?
Bir şey yapmadan.Hemen İade et.Ne düzeltmesi Arkadaşım ?merhaba arkadaşlar hepsiburada üzerinden 1 tb seagate hdd aldım kurmaya çalıştım herşeyi denedim ama bir türlü kuramadım sonrada hd tune den diski error scan yaptım ve hatalı çıktı 2 sorum var
2-iade edebilirmiyim ?
1-hyr düzeltemezsinizmerhaba arkadaşlar hepsiburada üzerinden 1 tb seagate hdd aldım kurmaya çalıştım herşeyi denedim ama bir türlü kuramadım sonrada hd tune den diski error scan yaptım ve hatalı çıktı 2 sorum var
2-iade edebilirmiyim
hocam özele bir bakarmısnız bişey sorcamdaGit değişimini iste bu kadar
Quick Scan'i kapatıp test edin. Ayrıca bu rehberi uygulayın.merhaba arkadaşlar hepsiburada üzerinden 1 tb seagate hdd aldım kurmaya çalıştım herşeyi denedim ama bir türlü kuramadım sonrada hd tune den diski error scan yaptım ve hatalı çıktı 2 sorum var
2-iade edebilirmiyim ?
değişim veya iade talep etmerhaba arkadaşlar hepsiburada üzerinden 1 tb seagate hdd aldım kurmaya çalıştım herşeyi denedim ama bir türlü kuramadım sonrada hd tune den diski error scan yaptım ve hatalı çıktı 2 sorum var
2-iade edebilirmiyim ?