Neler Yeni

Yeni aldığım HDD bozuk geldi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar 1 aydır HDD almaya çalışıyorum ama alamıyorum :D. Sırasıyla bu HDD'leri aldım. En son aldığımdan çok umutluydum orijinal satıcı olduğu için ama o da bozuk çıktı. Anlamadım ben de mi sorun var? Ben de sorun olsa iade kabul edilmez ama iade de kabul ediliyor. Artık ne yapmam lazım?

İlk satıcı ürünü kaldırmış göremedim ama Trendyol'dan almıştım.

2. https://www.n11.com/urun/western-di...6-mb-sata-3-hdd-73328?magaza=alemdagteknoloji

3. https://www.hepsiburada.com/wd-blue...-wd20ezbx-p-HBCV00000E4GK4?magaza=Hepsiburada

En son aldığım HDD'yi takıtığım zaman BIOS'ta böyle çıktı. Bir de çalışırken ses geldi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonuncu hariç 2 tane dolandırıcı satıcıya nasıl denk geldin hayret.
Anakartın marka ve modelini yazar mısın?
Aldığın HDD'in resmini çekip atar mısın?

Ayrıca herkes şu satıcıyı dolandırıcıktan ve kendi puanını yükseltmek için bot kullanmaktan şiyaket edin. Satıcı bir daha bir şey satamasın.

pasii

80+
Sonuncu hariç 2 tane dolandırıcı satıcıya nasıl denk geldin hayret.
Anakartın marka ve modelini yazar mısın?
Aldığın HDD'in resmini çekip atar mısın?

Ayrıca herkes şu satıcıyı dolandırıcıktan ve kendi puanını yükseltmek için bot kullanmaktan şiyaket edin. Satıcı bir daha bir şey satamasın.

N11 beni ürün için aradı. Ben de 2.el ürün sattıklarını, bozuk ürün sattıklarını söyledim. Bazı satıcıların sıfır diyip yenilenmiş ürün sattığını söyledim.
IMG_20221227_155632.jpg

Anakartım H81M-K. İlk attığım resimde HDD takılı olmasına rağmen BIOS ta gözükmüyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahminlere göre değil deney ve gözlemlere göre hareket edelim :)
Bios son sürüm. SSD yi sarı kısıma almak istiyorum ama açılmayacak diye korkuyorum :D

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
N11 beni ürün için aradı. Ben de 2.el ürün sattıklarını, bozuk ürün sattıklarını söyledim. Bazı satıcıların sıfır diyip yenilenmiş ürün sattığını söyledim.
Alıntıyı görüntüle
Anakartım H81M-K. İlk attığım resimde HDD takılı olmasına rağmen BIOS ta gözükmüyordu.

Bios son sürüm. SSD yi sarı kısıma almak istiyorum ama açılmayacak diye korkuyorum :D

Alıntıyı görüntüle

Disk orijinal, anakart tarafında kısıtlayan bir şey de yok. Geriye tek SATA veri kablosu ve SATA güç kablosu kaldı.
SSD ile SATA kabloları değiştirip ve farklı bir SATA güç kablosuna/portuna takıp deneyin.

pasii

80+
Disk orijinal, anakart tarafında kısıtlayan bir şey de yok. Geriye tek SATA veri kablosu ve SATA güç kablosu kaldı.
SSD ile SATA kabloları değiştirip ve farklı bir SATA güç kablosuna/portuna takıp deneyin.
Hocam dediğinizi yaptım ama olmadı. İlk başta siyah kısma takıp denedim sonra yine sarı kısma takıp denedim ama olmadı.
IMG_20221227_171904.jpgIMG_20221227_171843.jpg

Son bir soru sormak istiyorum Bu benim ssd im bunu sarı kısıma mı siyah kısma mı takmam gerekiyor?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam dediğinizi yaptım ama olmadı. İlk başta siyah kısma takıp denedim sonra yine sarı kısma takıp denedim ama olmadı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Son bir soru sormak istiyorum Bu benim ssd im bunu sarı kısıma mı siyah kısma mı takmam gerekiyor?
Sarıya takarsan tam performans alırsın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533