Neler Yeni

HDD yi değiştirince bilgiler silinir mi?

Reis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali
Arkadaşlar selamlar. Laptopumda SSD ve HDD olarak 2 dahili disk bulunmaktadır. Windows SSD'de kurulu. Ben HDD yi yenilemek istiyorum. Fakat mevcut HDD yi söktüğüm zaman içerisindeki bilgiler silinir mi? Ve bu HDD yi harici olarak kullanabilir miyim?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Arkadaşlar selamlar. Laptopumda SSD ve HDD olarak 2 dahili disk bulunmaktadır. Windows SSD'de kurulu. Ben HDD yi yenilemek istiyorum. Fakat mevcut HDD yi söktüğüm zaman içerisindeki bilgiler silinir mi? Ve bu HDD yi harici olarak kullanabilir miyim?
Herhangi bir şekilde disk üzerinde formatlama silme yapamadığıniz sürece bilgiler silinmez değiştirme veya çıkartma başka bir şekilde kullanabilirsiniz bilgiler kayıtlı şekilde kalır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Reis

Reis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aparatı var onualıp kullanırsın
Şuan içerisinde bulunan dosyalarda silinme olur mu peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir şekilde disk üzerinde formatlama silme yapamadığıniz sürece bilgiler silinmez değiştirme veya çıkartma başka bir şekilde kullanabilirsiniz bilgiler kayıtlı şekilde kalır.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Söktüğün zaman içindeki bilgiler silinmez. Harici HDD olarak da kullanabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Reis
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,728
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom