kaç yıldır kullanıyorsun hdd yi ?örneğin bir şey indiriyorum 2gblik 10dk yazmasını bekliyorum diske
Alıntıyı görüntüle
ve bu yeni oldu
bad sector taratın bir derim eğer sorun çıkmıyorsa sata kablosunu değiştirin başka sokete takın.örneğin bir şey indiriyorum 2gblik 10dk yazmasını bekliyorum diske
Alıntıyı görüntüle
ve bu yeni oldu
1 yıl olmadı, 2inci diskimkaç yıldır kullanıyorsun hdd yi ?
nasıl taratabilirim?bad sector taratın bir derim eğer sorun çıkmıyorsa sata kablosunu değiştirin başka sokete takın.
0.3MB/Sec alıyor, bu kötü diye biliyorum. Nasıl düzeltirim?1 yıl olmadı, 2inci diskim
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl taratabilirim?
![]()
Hd Tune programı ile.1 yıl olmadı, 2inci diskim
nasıl taratabilirim?
Alıntıyı görüntüle
0.3MB/Sec alıyor, bu kötü diye biliyorum. Nasıl düzeltirim?
sata kablosu değişmek performansı etkiler mi 7 yıllık hddm var benımki de yavaş bayabad sector taratın bir derim eğer sorun çıkmıyorsa sata kablosunu değiştirin başka sokete takın.
Hayır etkilemez bozuk ise kablo diye dedim anakartta girişte sorun var mı onu anlamak içinde farklı sata girişine taksın diye dedim her kablo aynı yani sonuç olarak.sata kablosu değişmek performansı etkiler mi 7 yıllık hddm var benımki de yavaş baya
hocam hd tune ile bad sector testi yapın hız testi değil hızı baya kötü zaten atışından belli ayriyeten bazı fazla bölünmüş dosyalar daha fazla birim olduğundan dosya içersinde çok faha yavaş atabilir ama sizde öyle bir durumda yok yemiş gibi duruyor kendini hddniz0.3/mb alıyor
Hayır etkilemez bozuk ise kablo diye dedim anakartta girişte sorun var mı onu anlamak içinde farklı sata girişine taksın diye dedim her kablo aynı yani sonuç olarak.
hocam hd tune ile bad sector testi yapın hız testi değil hızı baya kötü zaten atışından belli ayriyeten bazı fazla bölünmüş dosyalar daha fazla birim olduğundan dosya içersinde çok faha yavaş atabilir ama sizde öyle bir durumda yok yemiş gibi duruyor kendini hddniz
aynen hocam yapsın bitsin bakalım bad sector var mı.
Ufak tefek dosyalar biriktiriyorum sadece diskteArkadaşlar Sata SSDler ve m2ler çok pahalı değil aslında yavaş yavaş bunlara geçerseniz daha rahat edersiniz. Hdd'nin devri kapandı denebilir artık.
aynen hocam yapsın bitsin bakalım bad sector var mı.
sebebiyet o kırmızı noktalar hocam geçmiş olsun yeni sabit disklere yönelin