F fo4ur 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 24 Mart 2020 #1 laptopum vardı. ben ekranını kırdım bu yüzden HDMI TO VGA kablosu ile farklı bir monitöre bağladım. ekran kartı sürücüsünü güncellemek için sildim ve bir daha HDMI ile görüntü alamadım. sizce neden yardım lütfen. bu karantina günlerinde lazım çünkü.
laptopum vardı. ben ekranını kırdım bu yüzden HDMI TO VGA kablosu ile farklı bir monitöre bağladım. ekran kartı sürücüsünü güncellemek için sildim ve bir daha HDMI ile görüntü alamadım. sizce neden yardım lütfen. bu karantina günlerinde lazım çünkü.
J jtoptog Cezalı 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 331 Reaksiyon skoru 148 24 Mart 2020 #2 Onboard ekran kartından görüntü almayı deneyin. O çıkışlar harici ekran kartından geliyor.