HDMI to VGA

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Merhaba,
Çok acilen HDMI to VGA dönüştürücüye ihtiyacım var. DARK marka kaliteli deniyor doğru mu?

Aktif donusturucu olarak iyi is yapiyor kullaniyorum problemim yok aktif donusturucu almalisin

dostum ekran kartın hdmi monitör vga ise problem yaşarsın aktif dönüştürücü almassan görüntü gelir ama sonra gider

Ekler

• 15882517073196246831464813761296.webp
    15882517073196246831464813761296.webp
    831.7 KB · Hit: 67
dostum ben şimdiye kadar hep en ucuzunu aldım hiçbir sıkıntı olmadı. sadece 2 ekran beslersen aktif olmadıgından sıkıntı yaşıyor insanlar işini görecektir aldıgın . güle güle kullan

Bunu aldım, umarım doğrudur.
Bende tam olarak bunu öneriyordum sana bende bundan kullanıyorum ama markası dark değil küçük soket gibi olanlar sistemde çalışmadı bilgisayarcı arkadaşımda küçüklerinde alma demişti sattıklarımda hep sorun yaşadım bunu almıştım sıkıntısız kullanmaktayım.

Bende tam olarak bunu öneriyordum sana bende bundan kullanıyorum ama markası dark değil küçük soket gibi olanlar sistemde çalışmadı bilgisayarcı arkadaşımda küçüklerinde alma demişti sattıklarımda hep sorun yaşadım bunu almıştım sıkıntısız kullanmaktayım.
Aldığım doğru yani?

Bir Problem Yaşamazsın Kardeşim Yaşarsan İade Talep Et

Dün Techmaster denen saçma dandik bir marka aldım 30 TL'ye. Ne sinyal verdi ne görüntü. Direk iade ettim. Umarım bunda da o sorun çıkmaz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir Problem Yaşamazsın Kardeşim Yaşarsan İade Talep Et
teşekkürler dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,232
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma