İSS YNC 80+ Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim İsmail YONCA 30 Aralık 2020 #1 HDMI VGA dönüştürücü taktım yeşil ekran verdi kendiliğinden pc ye reset atıyo tv ye hdmi ile bağladım sorun olmadı ekran kartında sıkıntı varmıdır?
HDMI VGA dönüştürücü taktım yeşil ekran verdi kendiliğinden pc ye reset atıyo tv ye hdmi ile bağladım sorun olmadı ekran kartında sıkıntı varmıdır?
Vesemir Dayı 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12,496 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 27,589 Yaş 24 Konum Eskişehir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Discord Vesemir#0538 30 Aralık 2020 #2 Ekran kartından ziyada dönüştürücüde sıkıntı olabilir genelde dönüştürücüler sağlıklı çalışmıyorlar.
İSS YNC 80+ Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim İsmail YONCA 30 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Furkanİkibaş yazmış: Ekran kartından ziyada dönüştürücüde sıkıntı olabilir genelde dönüştürücüler sağlıklı çalışmıyorlar. Devamı için tıklayın... inş öyledir
Furkanİkibaş yazmış: Ekran kartından ziyada dönüştürücüde sıkıntı olabilir genelde dönüştürücüler sağlıklı çalışmıyorlar. Devamı için tıklayın... inş öyledir