Ülke bu 20 yılda yıkılmadıysa hiç yıkılmaz. Kemal Kılıçdaroğlu başa geldiğinde büyük bir enkaz alıcak bunu ya iyi bir yönetimle düzelticek ya da bu haliyle bırakıp koyacak. Ha zaten bizde bir daha ki seçimlerde yönetemediği an Kılıçdaroğlu'nu bırakıcaz. Lafın kısası ülke zaten yıkılmış üretim neredeyse yok gibi bir şey. Ne teknolojik gelişmeleri takip ediyoruz doğru düzgün, ne bir üretim var. İneği bile Brezilya'dan getittiriyoruz, tahılı Ukrayna'dan. O çok çok söylenilen doğalgaz bile Türk değil Rusya'dan alıyoruz. Bu bedava verildi denilen gaz Rusya gazı. Türkiye çıkardı ancak bu hâlen test aşamasında. Bunca şey söyledim ancak bu demek değil Kemal Kılıçdaroğlu mükemmel hayır hiç değil o tarafta da anlatılacaklar var mesela en başta aday olması cart curt. Neyse işin sonunda 2 aday var ve birinden birini seçeceğiz iki ucu ... değnek anlayacağınız.
He ben bunaları diyince Erdoğancı olabilirim değilim ama neyse
Keamal Kılıçdaroğlu büyük bir kitle yerine %000000000001 oy alan ve AKP devşirmesi adamlarla ittifak kurup bunlarla girerse üstüne milletvekillerini kısacana o sıralarını bunlara verirse ve halen bu büyük kitle yerine bu saçma sapan insanalrla yoluna devam edip bunlara onu vereceğim bunu vereceğim derse bunun ilerisi karışıklık.
Size diyorum Tuvalet terliği daha iyi muhalefet yapıyor ki şu seçim bu insanlarla girmese bunun yerine sağ kesme daha fazla oynasa ve bana göre sussa bile bu seçim kazanabilecekken halen bu saçmalıklarda bu oyları alıp sadece oylar çalındı gibi şeylerle bahane bulmaya çalışan bir adamın yürüttüğü muhalefetten ne bekliyoruz?
Şaşırıyorum ben halen bu adamlar o kadar darbe yedi ulan adamlar halen %49 oy alabildiler.
Muhalefet burada afedersiniz ama tüfeği aldı av yerine kendi ağzına döndürüm ateşledi.
Ayrıca bu seçim gördük muhalefet partileri oy kaybetti resmen.
İşte neymiş fazla özgüvenle saçmalıklar yapmak lehine olanı aleyhine çevirir