Neler Yeni

HDP neden meclisten kaldırılmıyor ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mansur yavaş aday olsaydı büyük ihtimalle seçim kazanılırdı.
Kazansan ne olacak?
Ben size söyleyeyim.
Aynı şeyleri Parlementer sistemde çekicektik.
He demek istediğim sonuç çok değişmiyor o yüzden kimi desteklerseniz destekleyin kimseye bir şey diyemiyorum.
Ayrıca bu adam benim belediye başkanım .
Görevi belediye yönetmek bu değil.
Sen bir yerde gördüm mü belediye başkanlarının başkan oldukları dönemde böyle işlere giriştiklerini?
He kazanabilirdi ama kaybederse Ankara da elden çıkar kendilerine olan güven de.
Mansur Yavaş Ankara'nın başkanı ve görevi burayı yönetmek bu değil görevi.
Böyle devam ederse zaten soğutmaya devam edecek kendinden
Şaşırmayın sonraki seçim Ankara elden çıkarsa

arturo

80+ Silver
Kazansan ne olacak?
Ben size söyleyeyim.
Aynı şeyleri Parlementer sistemde çekicektik.
He demek istediğim sonuç çok değişmiyor o yüzden kimi desteklerseniz destekleyin kimseye bir şey diyemiyorum.
Ayrıca bu adam benim belediye başkanım .
Görevi belediye yönetmek bu değil.
Sen bir yerde gördüm mü belediye başkanlarının başkan oldukları dönemde böyle işlere giriştiklerini?
He kazanabilirdi ama kaybederse Ankara da elden çıkar kendilerine olan güven de.
Mansur Yavaş Ankara'nın başkanı ve görevi burayı yönetmek bu değil görevi.
Böyle devam ederse zaten soğutmaya devam edecek kendinden
Şaşırmayın sonraki seçim Ankara elden çıkarsa
Hocam meclisteki adamlar zaten çürüktü bu seçimde iyice çürüdü. Hocam aynı şey olucağını sanmıyorum çünkü ülkeyi liyakatlı insanlar yönetecekti. Belediye konusunda katılmıyorum siz ülkenin en sevilen siyasetçisiniz seçimi kazandırma potansiyeliniz var mitinglere katılması normal.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
AKP liler sürekli selo yu vs. gibisinden bahaneler üreterek chp ye baskı uyguluyor madem hdp terör neden meclisten kaldırmıyosunuz zaten tek adam rejimi şuan ?

(sinan oğancıyım herhangi bi partiyi tuttuyum yok ayrıca hdp nin terör olduğunu bende düşünüyoru

Dokunulmazlık var en son akp ye kapatma davası açılınca bu yasa değişti parti kapatma zorlaştı zaten hep isim değişiyor yasadaki boşluktan anayasanın değişmesi lazım artık Selo ya kavala ya özgürlük vadeden malesef herşeye karşı muhalefet timiz olduğu sürece bunlar bu mecliste olur.

Zechion

80+ Silver
AKP liler sürekli selo yu vs. gibisinden bahaneler üreterek chp ye baskı uyguluyor madem hdp terör neden meclisten kaldırmıyosunuz zaten tek adam rejimi şuan ?

(sinan oğancıyım herhangi bi partiyi tuttuyum yok ayrıca hdp nin terör olduğunu bende düşünüyorum)
Çünkü çok tehlikeli bir hareket. Güneydoğu Anadoluda çoğu kişi silahlanmış durumda. HDP'nin kapatılması durumunda büyük ihtimal onlar bir isyan yaratır, ardından asker silahlı iner. Çok büyük sorunlar olur. Baya kan dökülür iç savaş riskine kadar gidebilir. Yüksek bir oy oranı var. Kapatılması zor ve bununla birlikte siyasette herkes istediğini dile getirebilir diye bir yasa var bildiğim kadarıyla. O yüzden yasalar gereğince de olmuyor diye biliyorum.

ESTAROSSA58

80+ Bronze

(sinan oğancıyım herhangi bi partiyi tuttuyum yok ayrıca hdp nin terör olduğunu bende düşünüyorum)
işte buna siyaset deniyor :D karşı karşıya gibi olan bazı şeyler aslında yan yanadır :) bunu iyi gözlemlemek gerekir
arkadaşlar gücü yetmez filan demişler veya avrupa lobisi, Türkiye tarihini ve anayasa hukukunu incelemelerini öneririm

SAqas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yiğit
nasıl yemiyor hocam zaten şuan ülke tek kişinin önünde adam her istediğini yapabiliyor terör diyip diyip duruyor istese tek günde siler neden yapamıyor ?
Adamlar kullanıyor CHP HDP ye gidiyor ordan RTE konuşma yapıyor hooop oylar AKP ye gidiyor taktik bu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam meclisteki adamlar zaten çürüktü bu seçimde iyice çürüdü. Hocam aynı şey olucağını sanmıyorum çünkü ülkeyi liyakatlı insanlar yönetecekti. Belediye konusunda katılmıyorum siz ülkenin en sevilen siyasetçisiniz seçimi kazandırma potansiyeliniz var mitinglere katılması normal.
Eğer bu adamın Belediye görevi olmasaydı evet ama belediyenin de yönetilmesine ihtiyacı var bana göre.

melidoas6

80+ Silver

Bence mantıklı bir soru bu adamlara terörist deyip hazineden seçim desteği sağlıyorsun bunların terör örgütü mensuplarıyla fotoları var ee niye kapatılmıyor bu durumda kapatmayan da teröre destek olmuş olur mantıken

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Demokrasi var kanka kendi listesinden seçilerek girilmiş bir parti, hüdapar gibi akp listelerinden meclise girmek gibi değil bu :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,294
Üyeler
165,157
Son üye
sahinbekircan3