Neler Yeni

Çözüldü✓ Hediye Asus tuf gt501

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih koca
Akvaryum tarzı kasaya geçtiğim için yıllardır kullandığım gt501 kasamı birine vermek istiyorum. Al-sat için değilde kullanmak için isteyen olursa gönlüm daha rahat olur. istanbul avrupa yakasındayım.

Zexius

80+ Bronze
Akvaryum tarzı kasaya geçtiğim için yıllardır kullandığım gt501 kasamı birine vermek istiyorum. Al-sat için değilde kullanmak için isteyen olursa gönlüm daha rahat olur. istanbul avrupa yakasındayım.
Burdaki herkes al sat için kuyruğa girer dostum kimseye güvenemezsin sen bir iyilik yapmak istiyorsan ürünü ölü fiyattan ver veya piyasasından birazcık düşük sat bu hem kendine hemde alıcıya yapabileceğin en iyi iyilik olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
bende istanbul avrupa yakasındayım kasam biraz kötü değiştirmeyi düşünüyorüm istersen alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyarıların için teşekkür ederim. Benm niyetim belli şu hayır günde bunu yapmak isteyen biri olursa elimizden bişey gelmez. Bizi kandırabilir fakat Allahı kandıramaz

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
En iyisi satmak olur hocam. Hani biraz aşağı fiyattan da satsanız yine hayır işi olur bence, kullanmak isteyen alır sevinir.

Emsal

80+ Silver
bende istanbul avrupa yakasındayım kasam biraz kötü değiştirmeyi düşünüyorüm istersen alabilirim
İhtiyacın varsa hocam gece gece konan talih kuşu kırk yıl düşünsen aklına gelmezdi heralde :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyarıların için teşekkür ederim. Benm niyetim belli şu hayır günde bunu yapmak isteyen biri olursa elimizden bişey gelmez. Bizi kandırabilir fakat Allahı kandıramaz
Allah kabul etsin hocam inşaallah yerine ulaşır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
İhtiyacın varsa hocam gece gece konan talih kuşu kırk yıl düşünsen aklına gelmezdi heralde :)
vallahi çok iyi denk geldi uyku tutmadi forumda takılıyodum kasayada çok ihtiyacım varken şuan eski bi pc var bende ya onun kasasini degisicem yada yaza kadar sistem almak için çalışıyorum sistemin ilk parçası geldi abim le gorustuk buluşucaz inşallah

Emsal

80+ Silver
vallahi çok iyi denk geldi uyku tutmadi forumda takılıyodum kasayada çok ihtiyacım varken şuan eski bi pc var bende ya onun kasasini degisicem yada yaza kadar sistem almak için çalışıyorum sistemin ilk parçası geldi abim le gorustuk buluşucaz inşallah
Sevindim kardeş gece gece :)

Top Bottom