Paran varsa altin bir seyler al22 yaşında küpe olabilir ama biraz değişik olsun istiyorum. Alınabilir ama sıradan mı denir klasikleşmiş mi denir o tarz bir hediye olmasın isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakayım
Paran varsa altin bir seyler al22 yaşında küpe olabilir ama biraz değişik olsun istiyorum. Alınabilir ama sıradan mı denir klasikleşmiş mi denir o tarz bir hediye olmasın isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakayım
Yılan desenli Inter forması alın hocam dragon da olabilir
İnternette sürekli görüyodum çift saatleri varya özleyince kendi saatine dokunuyosun karşısındakinin saat titriyor falan
Altın mantıklıParan varsa altin bir seyler al
Fikrin için teşekkür ederimBence altın yerine daha baktığında seni hatırlayacağı bir şeyler alabilirsin çiftler için saat veya mıknatıslı çift kolyesi olabilir daha zarif ve şık şeyler düşün bence hediyenin yanına içinede güzel bi kağıda not mektup gibi birşeyler yazıp fotoğraflarınızdan bir kaçını yapıştırabilirsin bu tarz bir şey çok hoş olur bence
Yok öyle olmaz 12 numara drogba forması alsınYılan desenli Inter forması alın hocam dragon da olabilir
Bence 12 numara drogba forması hep kendini hatırlatır hatta bi wtf moment yasatırBence altın yerine daha baktığında seni hatırlayacağı bir şeyler alabilirsin çiftler için saat veya mıknatıslı çift kolyesi olabilir daha zarif ve şık şeyler düşün bence hediyenin yanına içinede güzel bi kağıda not mektup gibi birşeyler yazıp fotoğraflarınızdan bir kaçını yapıştırabilirsin bu tarz bir şey çok hoş olur bence
Kızlara yakışıyor formalar olabilir.Yılan desenli Inter forması alın hocam dragon da olabilir