Siyah bardaklar oluyor sıcak su vs. dökünce gerçek resim ortaya çıkıyor onunla ilgili bir şey gönderebilirsin.Arkadaşlar bir türlü aklıma bir hediye gelmiyor. Kız arkadaşıma göndereceğim tavsiye verir misiniz acaba ?
Hocam pek çok şey var kitap çiçek takı saat giyim vs vs ben biraz daha manevi anlamı olanda bişey almak istiyorum. Çünkü bana el emeği bir hediye hazırladığını söylemişti bi ara. O yüzden güzel bir şey bulmam lazım benimNelerle ilgileniyor?
Basit kaçar hocamBardak.
Çok kötüyümdür be hocamŞiir yaz![]()
200-300 lira arasına kadar iyi olur benim için. Ama maneviyat daha önemli.kablosuz kulaklik olabilir
butceniz ne
Hocam bilemiyorum ya el emeği hediye karşısında biraz şey kalıyor onlarSiyah bardaklar oluyor sıcak su vs. dökünce gerçek resim ortaya çıkıyor onunla ilgili bir şey gönderebilirsin.
RGB led şerit alıp ismini yaz?Hocam pek çok şey var kitap çiçek takı saat giyim vs vs ben biraz daha manevi anlamı olanda bişey almak istiyorum. Çünkü bana el emeği bir hediye hazırladığını söylemişti bi ara. O yüzden güzel bir şey bulmam lazım benim![]()
kulakligi yoksa veya kotuyse alHocam pek çok şey var kitap çiçek takı saat giyim vs vs ben biraz daha manevi anlamı olanda bişey almak istiyorum. Çünkü bana el emeği bir hediye hazırladığını söylemişti bi ara. O yüzden güzel bir şey bulmam lazım benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Basit kaçar hocam
Çok kötüyümdür be hocamama buldum bi şiir onu atacağım.
200-300 lira arasına kadar iyi olur benim için. Ama maneviyat daha önemli.
Hocam bilemiyorum ya el emeği hediye karşısında biraz şey kalıyor onlar
Aman hocam onu ne yapacak yahuRGB LED şerit alıp ismini yaz?
hocam aslında aklımdan geçti de işte biraz manevi bir tarafı olsun diyorum ya.kulakligi yoksa veya kotuyse al