Hediye tavsiyesi lazım

Abbo

80+
Reaksiyon skoru
122
Arkadaşlar bir türlü aklıma bir hediye gelmiyor. Kız arkadaşıma göndereceğim tavsiye verir misiniz acaba ?

Nelerle ilgileniyor?

kablosuz kulaklik olabilir
butceniz ne

Arkadaşlar bir türlü aklıma bir hediye gelmiyor. Kız arkadaşıma göndereceğim tavsiye verir misiniz acaba ?
Siyah bardaklar oluyor sıcak su vs. dökünce gerçek resim ortaya çıkıyor onunla ilgili bir şey gönderebilirsin.

Nelerle ilgileniyor?
Hocam pek çok şey var kitap çiçek takı saat giyim vs vs ben biraz daha manevi anlamı olanda bişey almak istiyorum. Çünkü bana el emeği bir hediye hazırladığını söylemişti bi ara. O yüzden güzel bir şey bulmam lazım benim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basit kaçar hocam
Çok kötüyümdür be hocam :D ama buldum bi şiir onu atacağım.
kablosuz kulaklik olabilir
butceniz ne
200-300 lira arasına kadar iyi olur benim için. Ama maneviyat daha önemli.
Siyah bardaklar oluyor sıcak su vs. dökünce gerçek resim ortaya çıkıyor onunla ilgili bir şey gönderebilirsin.
Hocam bilemiyorum ya el emeği hediye karşısında biraz şey kalıyor onlar

Hocam pek çok şey var kitap çiçek takı saat giyim vs vs ben biraz daha manevi anlamı olanda bişey almak istiyorum. Çünkü bana el emeği bir hediye hazırladığını söylemişti bi ara. O yüzden güzel bir şey bulmam lazım benim :D
RGB led şerit alıp ismini yaz?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basit kaçar hocam

Çok kötüyümdür be hocam :D ama buldum bi şiir onu atacağım.

200-300 lira arasına kadar iyi olur benim için. Ama maneviyat daha önemli.

Hocam bilemiyorum ya el emeği hediye karşısında biraz şey kalıyor onlar
kulakligi yoksa veya kotuyse al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,597
Üyeler
189,114
Son üye
yakoz
Geri