Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Held Hashiro Deri + Tekstil 48/50 Beden Motorsiklet Ceketi Kargo Dahil 143 Euro

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Ödeme ekranında alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. :D
Hocam neyi bekliyorsun Allah aşkına,bu fiyata böyle bir ürün mümkün değil bulamazsın,al dua edeceksin bana.
1 hafta içerisinde kargoya veriliyor genelde,bir hafta kadar sonra da elinize ulaşır totalde sipariş verdikten sonra 2-3 haftada elinizde olur.Yaza hazır mis gibi hem deri hem tekstil ceket, diğer sitelerdeki fiyatlarına bakın hepsi 250-300 eurodan başlıyor

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
Hocam neyi bekliyorsun Allah aşkına,bu fiyata böyle bir ürün mümkün değil bulamazsın,al dua edeceksin bana.
1 hafta içerisinde kargoya veriliyor genelde,bir hafta kadar sonra da elinize ulaşır totalde sipariş verdikten sonra 2-3 haftada elinizde olur.Yaza hazır mis gibi hem deri hem tekstil ceket, diğer sitelerdeki fiyatlarına bakın hepsi 250-300 eurodan başlıyor
Yukarıda bültene kayıt ol %10 indirim gibi bir şey yazıyor kayıt oldum ama tam olarak nasıl %10 indirimi uygulayacağım çözemedim bilgin var mı?

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Yukarıda bültene kayıt ol %10 indirim gibi bir şey yazıyor kayıt oldum ama tam olarak nasıl %10 indirimi uygulayacağım çözemedim bilgin var mı?
Hocam ben bültene kayıtlıyım,%10 indirim kodum var denedim indirimi uygulamadı, ürün zaten yüksek indirime girdiği için ekstra indirim kodunu kabul etmiyor.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
Hocam ben bültene kayıtlıyım,%10 indirim kodum var denedim indirimi uygulamadı, ürün zaten yüksek indirime girdiği için ekstra indirim kodunu kabul etmiyor.
Bilgilendirme ve yardımların için çok teşekkür ederim dostum. Memnun kalacağıma eminim. Böyle motosiklet indirimlerini bu forumda görmek beni gerçekten mutlu etti. Ve işimize yaradı :)

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Bilgilendirme ve yardımların için çok teşekkür ederim dostum. Memnun kalacağıma eminim. Böyle motosiklet indirimlerini bu forumda görmek beni gerçekten mutlu etti. Ve işimize yaradı :)
Rica ederim hocam,gerçekten amacım uygun fiyata yüksek kaliteli ürünü kaçırmamanızdı,hayırlı olsun şimdiden.Fc moto ile ilgili sorularınız olursa bana istediğiniz zaman yazın,yardımcı olurum,çok fazla alışveriş yaptığım için detaylı bilgilere sahibim.

Sinefil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil
Held Hashiro modeli 48 ve 50 bedende son 1 adet ikisinden de,50 beden bir adet ben aldım,son 1 adet kaldı.Site güvenilir daha önce alışveriş yaptım. 143 Euro kargo dahil, kaçırmayın,117 Euro üzerinden gümrük vergisi ödersiniz,totalde vergi kargo vsvs her şey dahil 3500 TL falan tutar,böyle bir montu en az 7-8 e anca alırsınız trde

Hocam motorcu ekipmanı görmek sevindirdi sitede ve fiyatı da uygun duruyor. 50 beden neye karşılık geliyor 185 boy 75 kilo için uygun mudur?

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Hocam motorcu ekipmanı görmek sevindirdi sitede ve fiyatı da uygun duruyor. 50 beden neye karşılık geliyor 185 boy 75 kilo için uygun mudur?
Hocam kilonuz uygun,ben olacağını düşünüyorum,80+ kilolar için uygun olmaz.50 beden m ve L arası gibi düşünebilirsiniz.Fiyatı mükemmel,bu fiyata böyle ürün normalde mümkün değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 beden tükendi son 48 beden kaldı,kilosu 72 ve aşağısında olanlar kaçırmasın

mkeskin0

80+
Hocam kilonuz uygun,ben olacağını düşünüyorum,80+ kilolar için uygun olmaz.50 beden m ve L arası gibi düşünebilirsiniz.Fiyatı mükemmel,bu fiyata böyle ürün normalde mümkün değil.

50 beden tükendi son 48 beden kaldı,kilosu 72 ve aşağısında olanlar kaçırmasın
Big boylar üzgün

Bjergsen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman Çevlik
Instagram
@osmancevlik
50cc var bende alsam mı bundan bitane motorla denk oluyor gibi ama boy 174 kilo 88 olur mu bana :D

Big boylar üzgün
bu sporu bırakacam acaba alsam definasyona girmem için sebep olur mu bu ceket bana :D

Arthur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdinç ÖZTÜRK
Held Hashiro modeli 48 ve 50 bedende son 1 adet ikisinden de,50 beden bir adet ben aldım,son 1 adet kaldı.Site güvenilir daha önce alışveriş yaptım. 143 Euro kargo dahil, kaçırmayın,117 Euro üzerinden gümrük vergisi ödersiniz,totalde vergi kargo vsvs her şey dahil 3500 TL falan tutar,böyle bir montu en az 7-8 e anca alırsınız trde

Hocam 2022 Mayıs ayında gelen yasa ile 150 Euro üzeri yurtdışı alışveriş ürünlerinde ek gümrük vergisi vs. durumu vardı biliyorum ürün 143 Euro kargo dahil diyosunuz konu bunun dışındaki fc-moto'dan getirtmek istediğim kask mont vb. ürünler için genel bilgi adına soruyorum. Diğer +150 Euro ürünlerde ek vergi uygulanıyor mu ? Bilgisi olan var mı ?

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Hocam 2022 Mayıs ayında gelen yasa ile 150 Euro üzeri yurtdışı alışveriş ürünlerinde ek gümrük vergisi vs. durumu vardı biliyorum ürün 143 Euro kargo dahil diyosunuz konu bunun dışındaki fc-moto'dan getirtmek istediğim kask mont vb. ürünler için genel bilgi adına soruyorum. Diğer +150 Euro ürünlerde ek vergi uygulanıyor mu ? Bilgisi olan var mı ?
Kargo hariç 150 Euro üstünü geçtiğiniz anda gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor,mesela bu paylaştığım ürün 117 Euro, kargosu da 26 Euro.Gümrük 117 Euro üzerinden işlem yapacak,kargoyu saymayacak ve 117 Euro üzerinden %20 KDV ücretini ürüne işleyecek,ürünü size getiren kargo firması kapıda ürünü teslim ederken bu ücreti isteyecek.Ben 110 Euro'luk mont için 400 TL KDV ödemiştim geçen ay.

Ben 150 Euro üstü ürün getirteceğim derseniz gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor ve fahiş ücretler ile karşılaşırsınız.

Kısacası yurtdışından ürün sipariş ederken 150 Euro ve altında sipariş verirseniz sorunsuz bir şekilde ürün elinize ulaşıyor.150 Euro üstüne müşavir ile gümrükten çekim yapıyorsunuz ve fahiş ücretler ödüyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,495
Üyeler
164,853
Son üye
sythes1217
Top Bottom