Çok fazla şey. Güncel oyunları oynarsın.Acer Predator Helios 300
RTX2070
I7 10750h
16x1 gb ram
1tb ssd
Bu laptop kardeşime aitti üniversiteyi bitirdi ve ihtiyacı olmadığı için bana verdi. Bununla ne yapabilirim?
Oyun oynarsın mis gibi. Dizi-film izlersin. Günlük işlerini, derslerini, ödevlerini halledersin. Kısacası her şeyi yapabilirsin. Güzel laptop. Sadece RAM'ler dual olsaymış daha iyimiş de yine de güzel laptop. Seni üzmez.Acer Predator Helios 300
RTX2070
I7 10750h
16x1 gb ram
1tb ssd
Bu laptop kardeşime aitti üniversiteyi bitirdi ve ihtiyacı olmadığı için bana verdi. Bununla ne yapabilirim?
Çok şey. PC ile çok alakam yok diyorsan satsan bile iyi para eder.Acer Predator Helios 300
RTX2070
I7 10750h
16x1 gb ram
1tb ssd
Evde değilken güçlü bir laptop'a ihtiyaç yoksa satmak daha mantıklı olabilir.bir masaüstü bilgisayara sahibim ama normalde gezen biriyim virüsten sonrasına kadar bekleteyim mi, yoksa satayım mı?
Satıp , normal segmentlerde bir laptop alabilirsiniz bencebir masaüstü bilgisayara sahibim ama normalde gezen biriyim virüsten sonrasına kadar bekleteyim mi, yoksa satayım mı?
Satıp, RTX özellikli hazır kasa alabilirsiniz örneğinoyun oynamayı severim. RTX özelliği ise işim için çok önemli
O zaman satmak mantıksız olur. Zaten bu laptop çok iyi bir laptop. Yani en azından gücü yetiyorsa.oyun oynamayı severim. RTX özelliği ise işim için çok önemli
masaüstü gayet iyi bir bilgisayarım var 32gb ram r7 5800x rtx 2070 filanSatıp , normal segmentlerde bir laptop alabilirsiniz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satıp, RTX özellikli hazır kasa alabilirsiniz örneğin