ConquerorXIV
80+ Gold
adam render yapıcam diyor gitmişsin yapay zekalı oyun işlemcisi atıyorsun sen önerme artık cahil.
adam render yapıcam diyor gitmişsin yapay zekalı oyun işlemcisi atıyorsun sen önerme artık cahil.
Yapay zeka var diye o işlemci kötü olmuyor. Bilgisiz olam ben değil sizsiniz attığım o victustaki 45w olayına cevap bile vermemişsiniz.adam render yapıcam diyor gitmişsin yapay zekalı oyun işlemcisi atıyorsun sen önerme artık cahil.
Yapay zeka var diye o işlemci kötü olmuyor. Bilgisiz olam ben değil sizsiniz attığım o victustaki 45w olayına cevap bile vermemişsiniz.adam render yapıcam diyor gitmişsin yapay zekalı oyun işlemcisi atıyorsun sen önerme artık cahil.
evet sınırlandırma yaparsın zaten intel hx 13-14 kronik sorunlu işlemciler 157watt çıkarsa 100 derece çok normal cihazın problemi değil 100 watt sabitlesen fazla fazla yeterlidirPeki şarjda kullanırken bir ayarını falan açmak gerekiyor mu yoksa direkt tak kullan tarzı mı? Laptoplara hiç aşina değilim saçma geliyosa sorularım kusura
bakmayın.
Teşekkür ederim bu tüyo için.
İnternetten baktığım testlerde de hep 13700hx önde görünüyor. Isınması gözüme çok battı açıkçası. TDP ayarı ile bunu çözebilir miyiz? 100 dereceleri görmek rahatsız edici olacaktır.
uygulamasından %80 e sabitlerseniz pili tavsiye edilen kullanım böyle. 100 dereceleri görmezseniz ama garanti olsun dersen 100w limit atarsınız veya 80 size kalmış laptopu alırsanız beni etiketleyin yapalım.Peki şarjda kullanırken bir ayarını falan açmak gerekiyor mu yoksa direkt tak kullan tarzı mı? Laptoplara hiç aşina değilim saçma geliyosa sorularım kusura
bakmayın.
Teşekkür ederim bu tüyo için.
İnternetten baktığım testlerde de hep 13700hx önde görünüyor. Isınması gözüme çok battı açıkçası. TDP ayarı ile bunu çözebilir miyiz? 100 dereceleri görmek rahatsız edici olacaktır.
Teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle predator alacağız. Bu konu için size ulaşmaya çalışırım çok sağ olun.uygulamasından %80 e sabitlerseniz pili tavsiye edilen kullanım böyle. 100 dereceleri görmezseniz ama garanti olsun dersen 100w limit atarsınız veya 80 size kalmış laptopu alırsanız beni etiketleyin yapalım.
Çok teşekkürler.evet sınırlandırma yaparsın zaten intel hx 13-14 kronik sorunlu işlemciler 157watt çıkarsa 100 derece çok normal cihazın problemi değil 100 watt sabitlesen fazla fazla yeterlidir
hangisini aldınız hocam bende iki laptop arasında kalmıştım, mimarlık olmasa da Uçak mühendisliği veya başka mühendislik okucam bu yüzden an16-42 de düşünmüyor değilim.Teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle predator alacağız. Bu konu için size ulaşmaya çalışırım çok sağ olun.
Çok teşekkürler.
hocam nasıl bir fark oluyor açıklar mısınız ? uçak mühendisliği veya mühendislik bölümü okuyacağım, aynı iki model arasında kaldım ama an16-42 de rtx4070 olunca bu modele de yonelesim geldiadam render yapıcam diyor gitmişsin yapay zekalı oyun işlemcisi atıyorsun sen önerme artık cahil.
çok fark olmaz, mühendislik için bu kadar güçlü bir işlemcinden çok ekran kartı daha önemli. bana sorarsan işlemci performansındansa ekran kartı performansı derim. çünkü bende öyle yaptım 4060 ile 4070 farkı çok oluyor ikisinide deneyimledim hatta şimdi 4080li bir cihaza geçmem lazım.hangisini aldınız hocam bende iki laptop arasında kalmıştım, mimarlık olmasa da Uçak mühendisliği veya başka mühendislik okucam bu yüzden an16-42 de düşünmüyor değilim.
4070 var çünkü onda
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam nasıl bir fark oluyor açıklar mısınız ? uçak mühendisliği veya mühendislik bölümü okuyacağım, aynı iki model arasında kaldım ama an16-42 de rtx4070 olunca bu modele de yonelesim geldi
siz ne dersiniz ? çok mu kötü olur bu işlemci renderda