Neler Yeni

Hellblade görüntü kalitesi

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Arkadaşlar Hellblade Senua's Sacrifice oynuyorum bu ara fakat grafik ayarları Çok Yüksek te olmasına rağmen görüntüde bir keskinsizlik bir netsizlik var. Oyun içi kısa bir video kaydı yaptım paylaşayım diye. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Video linki:

VitoScaletta

80+ Gold
tam bilmiyorum ama ortam kapatmayla ilgili olabilir bi ekran kartı ayarlarından bakın bide oyun bendede varda böyle korku bazlı oyunlarda aşırı korkuyom beni ciddi anlamda etkiliyo bu oyunu çok oynamak istiyorum oyun ciddi çok mu korkunç

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam bilmiyorum ama ortam kapatmayla ilgili olabilir bi ekran kartı ayarlarından bakın bide oyun bendede varda böyle korku bazlı oyunlarda aşırı korkuyom beni ciddi anlamda etkiliyo bu oyunu çok oynamak istiyorum oyun ciddi çok mu korkunç
Çok korkunç gelmedi şimdiye kadar, devam ediyorum. Gerginlik veriyor mu, evet veriyor.Kulaklıkla oynanması tavsiye ediliyor. Kulaklığınız yoksa en azından 2+1 ses sistemiyle oynayın.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Görüntü keskinleştirme yaptım ama bir şey değişmedi

Hellblade.jpg

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Bu arada dipnot olarak paylaşayım. Nvidia kontrol panelinden görüntü keskinleştirme ayarını açınca oyun açılmıyor. Kapatınca açılıyor.

Nvidia Görüntü Keskinleştirme Ayarı.png

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Grafik ayarlarım
Hellblade Grafik Ayarlarım.jpg

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Şimdi Nvidia ile canlı görüşme yaptım, ayarı açınca oyunun açılmamasıyla ilgili. Bana Nvidia kontrol panel/yardım kısmındaki hata ayıklama modunu açıp pc yi yeniden başlatmamaı söyledi. Deneyeceğim şu an bakalım...

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Denedim şimdi, Hata ayıklama modu işe yaramadı malesef. Tekrar görüşüyorum şu an....

Son düzenleme:

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Görüştüğüm kişinin dedi şu. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim...Bazı oyunlarda çalışıyor bazı oyunlarda çalışmıyor dedi. Bu kişi Nvidia da çalışıyor birde. İnanılır gibi değil ya...

Top Bottom