Hem Gaming hem de Render için Pc

Reaksiyon skoru
9
3D Animasyonlar ve modelleme yapan birisiyim zaten bu bölümü okuyorum oyunda oynamayı seviyorum işim gereği zaten oyunlarla iç içe olmam gerekiyor araştırmalarım sonucu şu linkteki sistem karşıma çıktı sizce bu sistem alınır mı? Eksikleri sizce neler çünkü fiyat bana diğer aynı segmentte pc lere göre baya iyi gibi geldi bir soru daha linkteki site güvenilir midir?

Başka tavsiyesi olan olursa lütfen paylaşsın :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın yöneticiler :)

Biraz zamanın varsa 13.nesilleri bekleyebilirsin. Çekirdek sayılarını arttırdılar ve yeni nesil amd leri bile geride bırakıyorlar.

Bence alınmaz. Bir de müşteri desteği en iyi olan siteyi bulmuşsun! Anakart, ekran kartı, kasa, sıvı soğutma ve güç kaynağı kalitesi senin bütçene göre bence düşük. Kasa görsellik açısından internet cafe kasası gibi.

3D Animasyonlar ve modelleme yapan birisiyim zaten bu bölümü okuyorum oyunda oynamayı seviyorum işim gereği zaten oyunlarla iç içe olmam gerekiyor araştırmalarım sonucu şu linkteki sistem karşıma çıktı sizce bu sistem alınır mı? Eksikleri sizce neler çünkü fiyat bana diğer aynı segmentte pc lere göre baya iyi gibi geldi bir soru daha linkteki site güvenilir midir?

Başka tavsiyesi olan olursa lütfen paylaşsın :)

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın yöneticiler :)

Dikkatle testleri incelemenizi tavsiye ederim, özellikle 3D render ve Adobe uygulamalarındaki.

Bu işlerle uğraşıyorsan, hızlı nvme ssd ler lazım olacaktır, anakart gördüğüm kadarıyla nvme desteği az. Ram yükseltmek istersen ilerde ilave ram yerine mevcutları değişmen gerekecek anakartın ram slotu 2 tane sadece. İşlemci ve ekran kartı ise bütçene göre konfügüre edilebilinir.

Teşekkürler değerli bilgiler için pc tavsiyesi olan var mıdır peki?

Geri