Neler Yeni

Hem iş Hem oyun için ideal 20.000tl üst sınır hangi laptopu almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Tahiroğlu
Herkese merhaba dostlar üzün süredir donanım arşivi YouTube kanalını takip etmekteyim forumda da bilgili insanların olduğunu bildiğimden sizlere danışmak istedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Uzun süredir bir laptop almayı düşünüyorum yazdığım gibi üst sınır 20.000tl olacak şekilde hem iş için ( yazılım, grafik tasarım vb.) Hemde oyun için ideal bir laptop arıyorum ama bir türlü karar veremedim. donanım olarak çok bir bilgim yok bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. Konunun altına yazdığım fiyat aralığında ikinci el özellik olarak yüksek bir laptop da olabilir sıfırda olabilir önerilerinizi yazarsanız sevinirim iyi forumlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul içindeyse direkt mağazadan al derim genel indirimi bitti belki bir daha girebilr birde saat 18 de Abdullah abi F/P laptop önerecek diye biliyorum iyidir büyük ihtimalle bütçene uygunsa kaçırma derim
Attığım link onun önerdiği laptop

Abdullah abinin önerisini aldım hocam gelince daha detaylı yazarım inslah pişman olmam vakit ayırıp derdime ortak olduğun için teşekkür ederim cansın :)
İnşallah pişman olmazsın gerçi Abdullah abi kötü şey tavsiye etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cengizhan Göksu

Attığım link onun önerdiği laptop

İnşallah pişman olmazsın gerçi Abdullah abi kötü şey tavsiye etmez.
Hocam artık aldım gelmesini bekliyorum bakalım gelince pişman olursam bildiririm burdan teşekkür ederim :)

Top Bottom