Neler Yeni

Çözüldü✓ Hem İş Hem Oyun İçin Laptop Önerisi

Yeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yüksel Eren Çeker
teşekkür ederim hocam rdr gibi yüksek oyunlarda oynamak istiyorum sıkıntı çıkar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ideapad gaming 3lere baktım ama ekranında iş içinde kullanacağım için renk doğruluğunu nasıl yapar emin olamadım
orta-düşük grafik arası sorunsuz oynatsın yeter

Oynatmasına oynatır ama o kadar ağır oyunlar da oynayacaksanız gaming serisine bakmanız daha iyi olur.
önerdiğiniz var mı

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
orta-düşük grafik arası sorunsuz oynatsın yeter

önerdiğiniz var mı
Odağınız daha çok oyunsa Ideapad gaming 3 serisini, daha çok iş için ara sıra da oyun için diyorsanız attığım modeli alabilirsiniz.

Yeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yüksel Eren Çeker
Odağınız daha çok oyunsa Ideapad gaming 3 serisini, daha çok iş için ara sıra da oyun için diyorsanız attığım modeli alabilirsiniz.
odağım daha çok iş ama oyunu oynayınca da tam oynarım ve sürekli iş yaparken kafa durunca falan kafa dağıtmak için oynuyorum ikiside eşit seviyelerde yani

odağım daha çok iş ama

odağım daha çok iş ama oyunu oynayınca da tam oynarım ve sürekli iş yaparken kafa durunca falan kafa dağıtmak için oynuyorum ikiside eşit seviyelerde yani

oyunu oynayınca da tam oynarım ve sürekli iş yaparken kafa durunca falan kafa dağıtmak için oynuyorum ikiside eşit seviyelerde yani
https://www.trendyol.com/lenovo/82k...0BFnKVbqwnO0W_H85UJG29OCMfKUGVYsaArbtEALw_wcB

bu ürünle attığınız ürün özellik olarak aynı sayılır hangisini önerirsiniz ve bunun ekranı nasıl

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gaming serisinde daha iyi soğutma ve performans var

Ideapad serisinde daha iyi malzeme kalitesi, daha yüksek çözünürlüklü ekran, biraz daha hafif kasa(350gr), daha iyi pil süresi, sd kart okuyucu, Type-C ile şarj imkanı gibi avantajlar var.
Hangisini seçmek istediğiniz size kalmış, iki modelin de kapsadığı renk gamı aynı.

https://www.trendyol.com/lenovo/82k...0BFnKVbqwnO0W_H85UJG29OCMfKUGVYsaArbtEALw_wcB

bu ürünle attığınız ürün özellik olarak aynı sayılır hangisini önerirsiniz ve bunun ekranı nasıl
Gaming serisini alacaksanız bu bütçede 3050 ti almayın 3060 bakın.

Yeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yüksel Eren Çeker
Gaming serisinde daha iyi soğutma ve performans var

Ideapad serisinde daha iyi malzeme kalitesi, daha yüksek çözünürlüklü ekran, biraz daha hafif kasa(350gr), daha iyi pil süresi, sd kart okuyucu, Type-C ile şarj imkanı gibi avantajlar var.
Hangisini seçmek istediğiniz size kalmış, iki modelin de kapsadığı renk gamı aynı.

Gaming serisini alacaksanız bu bütçede 3050 ti almayın 3060 bakın.
anladım hocam teşekkür ederim 3060lı olanları 20 k dan aşağı bulamadım önerebileceğiniz var mıdır

Carl-S

80+ Gold
max20 k

onunla ilgili çok fazla bilgiye sahip değilim hep mac kullandım retina ekran vardı tavsiyelerinize açığım

Yeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yüksel Eren Çeker
hpler sıkıntılı diyenler var ondan hiç bakmamıştım

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2