Neler Yeni

Çözüldü✓ HEM TELEFONDA HEMDE PC DE KABLOSUZ BİR GAMEPAD ARİYORUM MAKSİMUM 1500TL

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
1500
Arkadaslar ben geforcenow kullanicsm telefonda ama bir yandanda pc de de kullanicam pc im kötü deil ama yatarak oyun oynamayi sevdigim icin hem telefon hemde pc icin kablosuz gamepad onerisi ariyorum

Arkadaslar ben geforcenow kullanicsm telefonda ama bir yandanda pc de de kullanicam pc im kötü deil ama yatarak oyun oynamayi sevdigim icin hem telefon hemde pc icin kablosuz gamepad onerisi ariyorum
Xbox controller alabilirsin pc ile tam uyumlu zaten.

memnunum

bunlara da bakabilirsin

Son düzenleme:
Hocam çakma olma olasılığı gerçekten çok düşük. Çakma olsa bile çakma olduğunu anlayacağın fiyattan satıyorlar. Ben msiın kablolu modelini kullanıyorum gayet memnunum ama bütçe var ise xbox controller almanız daha iyi olur.

Hocam çakma olma olasılığı gerçekten çok düşük. Çakma olsa bile çakma olduğunu anlayacağın fiyattan satıyorlar. Ben msiın kablolu modelini kullanıyorum gayet memnunum ama bütçe var ise xbox controller almanız daha iyi olur.
Hocam Xbox controller Alican ama seçeneklerde white/robot white Dior aralarindaki fark nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,089
Üyeler
173,129
Son üye
38mami58
Geri