Neler Yeni

hem wi-fi ile hemde ethernet ile masaüstü pc ye bağlanma

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Tuna
Merhaba arkadaşlar ben pc de wi-fi da kullanıyorum amma velakin kablo bağlantısı da çekeceğim şu anda wi-fi ile birlikte 37 indirme hızım var aynı zamanda kablolu olarak bağlandığımda her ikisinide kullanarak ben bu hızımı ikiye çıkartmak istiyorum çok eskiden bir youtube kanalında görmüştüm şu an bulamadım vidoyu ama yapılıyor aranızdan yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Merhaba arkadaşlar ben pc de wi-fi da kullanıyorum amma velakin kablo bağlantısı da çekeceğim şu anda wi-fi ile birlikte 37 indirme hızım var aynı zamanda kablolu olarak bağlandığımda her ikisinide kullanarak ben bu hızımı ikiye çıkartmak istiyorum çok eskiden bir youtube kanalında görmüştüm şu an bulamadım vidoyu ama yapılıyor aranızdan yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
En fazla internet sağlayıcınızın size sağladığı hıza çıkabilirsiniz. Mesela internet paketiniz 50 Mbps ise onun üstüne çıkamazsınız. Kablo ile bir sorun yoksa tamamını alırsınız zaten.

şahin doğan

80+ Platinum
USB'den Ethernet dönüştürücü al bir kaç tane ve hızın 10 katına çıksın!
Öyle bir olay yok hocam. Sağlayıcın kaç MBPS veriyorsa alacağın hız o dur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Öyle bir şey yok maalesef olsada saçma ve absürt olurdu kaliteli bir wifi alıcı paketinizin verdiği hızdan çok az bi hız kısarak verir ethernet ise tüm hızı verir senin için değişecek şey bu olur ethernet çekme durumun varsa çek daha iyi sonuçta

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
yazdıkların zor anlaşılıyor öncelikle daha iyi cümleler kurarak yazı yazman gerekir.
soruna gelecek olursak sana gelen hız ne kadarsa en fazla okadar hıza ulaşabilirsin. ikiye üçe dörde beşe katlama diye bir şey yok senin dediğin sanırım köprü oluyor o işlem hızı arttırmaz youtubede izlenme kasmak için söylüyor olabilirler sonuçta para kazanıyorlar.
bir işlem daha var onun içinde iki farklı internet hattı çekilmesi gerekiyor evlere genelde bir hat çekilir onunla da hızı aşamazsın yani iki fiber veye iki vdsl hattı olmalı ki birleştirip hız katasın onları genelde internet cafe gibi yerler alıyor.

Son düzenleme:

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
telefonla modemin fotoğrafını çekin sonra çektiğiniz fotoğrafı yazıcıdan yazdırın. bilgisayarın yanına koyduğunuzda çekim gücünüz artacak ve hızınız 2 katına çıkacaktır (!) gerek yok öyle kablo çekmeye falan (!)

Top Bottom