Neler Yeni

hemoroid için ameliyat mı daha iyi lazer mi ?

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
acil doktoruna gitmiştim bir sıkıntımdan dolayı fitil yaparken çok acımıştı bağırdım baya tuvalete gidince kanlı dışkı yaptığımı farkettim zaten hemoroidim vardı bir tane daha hemoroidim çıktı üstüne hemoroid almak için ameliyat mı daha iyi olur lazer mi

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hemoroid ile ilgili lazer ya da ameliyat olanlar da yaşadığı sıkıntı gidip gitmediğini belirtirse güzel olur

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
doktoruna sor bu ameliyat yaşa bağlı olarak gerektiğinde yapılmıyor. erken yaşta ileride tekrar nüksetmesin diye.
Herhangi bir özel hastane kestaneyi çizip para almak ister mutlaka doğru düzgün en az birkaç tane farklı doktor görüşü alın. İlerleyen yıllarda sorun yaşarsınız.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
muhtemelen doktora danışıp özelde yaptırmak mantıklı çünkü kolonoskopi randevusu aldım devletten bana 2024 8 şubata verdi kim öle kim kala o zamana

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
acil doktoruna gitmiştim bir sıkıntımdan dolayı fitil yaparken çok acımıştı bağırdım baya tuvalete gidince kanlı dışkı yaptığımı farkettim zaten hemoroidim vardı bir tane daha hemoroidim çıktı üstüne hemoroid almak için ameliyat mı daha iyi olur lazer mi
Lazer de ameliyat dostum. Lazer öneririm, konvansiyonel ameliyatlar artık tarih olacak.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray

yusuftheayay

80+ Bronze
Kabızlık ve ishal olmazsan ve bir tuvalet düzeni oluşturursan hemoroidin sıkıntı çıkarmaz arada kanamalar olur, endişelenecek bir şey değil. Fitilden dolayı kanama olmuştur. Ameliyat çözüm değil gene çıkma olasılığı var. Yediğine içtiğine dikkat et. Acı yeme fazla.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
olduktan sonra tekrar bir problem oldu mu ne zaman oldunuz
Mesaj otomatik birleştirildi: