Hen yüklü ps3 slim cech4004c 500gb alinir mi

Hertzz

80+
Reaksiyon skoru
9
Nostalji için PS3 almayı düşünüyorum. Tanıdık birinden baslikta belirttiğim PS3 Slim cech4004C buldum ama HEN yüklü. Yani kirdirilmis. Konsol işinden pek anlamıyorum. Elimde calisir PS3 cdleri var oynatır mı bunlari mesela? Veya kirdirilmasinin bir sorununu yasar miyim? Trendyol'dan almış bundan 6 sene önce sahibi olan arkadasim. Beyaz modeli. 2000 TL gibi bir ücrete bırakacak benim için. Sizinle istişare etmek isterim. Alınabilir mi sizce?

Ekler

• IMG_20250523_204038_092.webp
    IMG_20250523_204038_092.webp
    17.9 KB · Hit: 10
Kirdirilmasi sorun olmaz. Orijinal kutulu oyun oynarsın. 2 bin tl gayet iyi sorunu yoksa alinir.

Nostalji için PS3 almayı düşünüyorum. Tanıdık birinden baslikta belirttiğim PS3 Slim cech4004C buldum ama HEN yüklü. Yani kirdirilmis. Konsol işinden pek anlamıyorum. Elimde calisir PS3 cdleri var oynatır mı bunlari mesela? Veya kirdirilmasinin bir sorununu yasar miyim? Trendyol'dan almış bundan 6 sene önce sahibi olan arkadasim. Beyaz modeli. 2000 TL gibi bir ücrete bırakacak benim için. Sizinle istişare etmek isterim. Alınabilir mi sizce?
artık ps3 ile online servis kullanılmıyor herhalde sony fişini çekti diye biliyorum kırsanda bir şey fark etmez 2000 bir tane oyun parasına geliyor makina biraz daha pazarlık yap al geç içini doldur eski oyunlarla oyna

Cihaz temize benziyor. Trendyoldan alınmış olması beni tereddüte soktu sadece. Onun dışında pazarlık yaptığım fiyat zaten 2500 oldu anca. Size sorum hen yüklü ama bu hen nedir oyunlarını nasil yüklerim 37 oyun yüklü dedi bana ben kendimde yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim. Ps5 kontrolcüsü ile kablolu bağlanır mi birde kol da almam gerekir mi yanında bunun.

Cihaz temize benziyor. Trendyoldan alınmış olması beni tereddüte soktu sadece. Onun dışında pazarlık yaptığım fiyat zaten 2500 oldu anca. Size sorum hen yüklü ama bu hen nedir oyunlarını nasil yüklerim 37 oyun yüklü dedi bana ben kendimde yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim. Ps5 kontrolcüsü ile kablolu bağlanır mi birde kol da almam gerekir mi yanında bunun.
ps5 kolu baglanmaz

2. internetten hen ne bakabilirsiniz burada korsan içerik paylaşımı yasak youtube da oyun nasıl yüklendigini muhakak anlatan vardır

3. sadece cihaz 2000 internetten ps3 kolu alırsınız geçer gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,582
Üyeler
174,750
Son üye
CeyJey
Geri