Neler Yeni

Hepimizin berbat hayatları

Erda Yıldırım

80+ Gold
ne dertler varmış ya bende tam ölmüşlerimize ağlıyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Amerikaya gidebilsem okumak için üniversitede varya.. hayatımın dönüm noktası olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha yeni şu yazıyı bi yerde okudum da sende oku belki dertlerinin ne kadar küçük olduğunu anlarsın.

MORALİN NİYE BOZUK Moralin niye bozuk? Hz adem a.s gibi 200 sene tevbe mi ettin? Moralin niye bozuk? Hz İbrahim a.s gibi ateşemi atıldın? Moralin niye bozuk? Hz zekeriyya a.s gibi testere ilemi kesildin? Moralin niye bozuk? Hz Yusuf a.s gibi kuyuyamı atıldın? Moralin niye bozuk? Hz MUHAMMED sav gibi taif te taşlandınmı,başına işkembemi konuldu namaz kılarken dişinmi kırıldı,yüzüne tükürükmü

atıldı,hicretemi zorlandın,sevdiklerindenmi ayrıldın? Moralin niye bozuk? Hz Hamza r.a gibi burnun kulağınmı kesildi? Moralin niye bozuk? Musab bin umeyr r.a gibi kollarınmı kesildi? Moralin niye bozuk? Cafer bin ebi talib r.a gibi ok mızrak ve kılıç darbeleriyle yaralandınmı? Moralin niye bozuk? Ammar Sümeyye ve yasir r.a gibi işkencemi gördün? Moralin niye bozuk? Hz Hüseyin gibi başınmı kesildi? Moralin niye bozuk? Bilal r.a gibi kızgın kumlara yatırılıp,üzerine taşlarmı konuldu? Moralin niye bozuk? Yunus peygamber a.s gibi denizemi atıldın? Moralin niye bozuk? Eyüb peygamber a.s gibi vücudunu yaralarmı kapladı? Moralin niye bozuk? Hz isa a.s gibi çarmıhamı gerilmekmi istendin? Moralin niye bozuk? Üstad bediüzaman gibi zindanamı atıldın,zehirlendinmi? Moralin niye bozuk? Yusuf a.s gibi sevdiklerindenmi ayrıldın? Moralin niye bozuk? Ne düşünüyorsun,dünyalık işlerimi? Silkelenelim,ve kendimize gelelim??..? ÜZÜLECEKSEN Namazı kazaya bıraktığın için,teheccüde kalkamadığın için,birinin kalbini kırdığın için Pazartesi ve Perşembe orucunu tutamadığın için üzül ÜZÜLECEKSEN Bugün ALLAH için bir şey yapamadığın için, ALLAH VE RESULÜNÜ S.A.V memnun edemediğin için üzül ÜZÜLECEKSEN Filistinde,çeçenistanda,ırakta, ve dünyanın dört bir yanında zulüm gören, İşkence edilen,öldürülen din kardeşlerin için üzül ÜZÜLECEKSEN Bir fakire yardım edemediğin için üzül, ÜZÜLECEKSEN Bir yetimin elinden tutamadığın için üzül ÜZÜLECEKSEN Afrikada ve diğer ülkelerde bir lokma ekmek bulamayan,hastalıklarla mücadele eden insanlar için üzül ÜZÜLECEKSEN Kuranı yeterince okuyup yeterince hayatına tatbik edemediğin için üzül ÜZÜLECEKSEN Peygamber efendimiz sav canından,malından ,aile bireylerinden ,her şeyden çok sevmediğin için üzül ÜZÜLECEKSEN Hakiki manada kul,efendimiz sav ümmet olamadığın için üzül ÜZÜLECEKSEN Efendimiz sav 'in şefaatine nail olamama korkusuyla üzül
Din kardeşimiz
Din kardeşimizmiş
Teşekkürler sayende onlarca insan islamdan soğudu

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Amerikada bulasıkcı olursanız sorun çözülür.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Görüşüne saygı duyarım ama eğitim sisteminin rezalet olduğu su götürmez bir gerçek
Ben gayet olumlu düşünüyorum. Herkes istediği mesleği olacaksa deli biri hakim olacaksa ve senin kararını verdiğini düşün? Ya da kafası basmayan birinin acil durum doktoru olduğu vs vs. Bu sistem tamamiyle beyninin en az %80'ini kullananları almayı hedef alan bir sistem fakat o beyninin %80 'ini kullanamayanlar torpil ile maalesef önemli işlerde.

Mesela bizim sınıfta kafası çalışmayan kız var. Kız daha 2'nin karesini bize soruyor ve 11.sınıf olacak. Sen bunun hakim, doktor olmasını ister miydin?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Ben gayet olumlu düşünüyorum. Herkes istediği mesleği olacaksa deli biri hakim olacaksa ve senin kararını verdiğini düşün? Ya da kafası basmayan birinin acil durum doktoru olduğu vs vs. Bu sistem tamamiyle beyninin en az %80'ini kullananları almayı hedef alan bir sistem fakat o beyninin %80 'ini kullanamayanlar torpil ile maalesef önemli işlerde.

Mesela bizim sınıfta kafası çalışmayan kız var. Kız daha 2'nin karesini bize soruyor ve 11.sınıf olacak. Sen bunun hakim, doktor olmasını ister miydin?

Orada duracaksın bro kız bunu bilmiyor diye bir meslek sahibi olamaz kafası olmamalı matematiğe kafası basmıyorsa belkide başka alanlara kafası basıyordur ?

Sıkıntı da bu kısımda işte eğitim sistemimiz bir kuşa ağacın üstüne uçmasını öğretmek yerine tırmanmasını öğretiyor her insanın belirli kabiliyetleri vardır ve bunlar değişiklik gösterebilir sırf matematik karekökünü bilmiyor diye bir insanı küçümseyemezsin belkide kızın adalet duygusu ve sezisi seninkinden daha iyidir ve bu onu hakim olacak dereceye getirebilir o kadar hakim tanıdığım var adam ben şuana kadar hayatımda hiç mahkemelerde matematiksel işlemler yaptığımı hatırlamıyorum diyor çünkü mahkeme salonları tekniksel değil insani yönden bakılan yerlerdir yani demek istediğim eğitim sistemimiz ezbere dayalı bir sistemdir ve bun ezbere dayalı bilgilerin hepsinden bir yıl sonra unutuyorsun .

Şuan bana saçma diyebilirsin ama emin ol uniden mezun olunca demek istediğimi daha iyi anlayacaksın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,661
Üyeler
163,031
Son üye
Cryptology
Top Bottom