Neler Yeni

Hepimizin berbat hayatları

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
ah be usta

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
matematiğe kafası basmıyorsa belkide başka alanlara kafası basıyordur ?
Yok hocam bu tamamiyle aşağı görmek gibi olmasın ama tamamiyle boş çar. Ne Türkçe var, ne tarih, ne coğrafya, ne dil. İşin kötü kısmı görsel, müzik gibi şeylerde de bir işi yok. Kısaca ciddiyim boş yani. Okuldaki öğretmenler bile buna şaşkın bir başarısı yok diye.
Bir insanın okuduğunu anlamaması hakim, avukat, savcı vs olmasına bile engel olur. Neyse konumuz bu değil. Sistem evet birçok kişileri harcıyor ama bir hayrı olmayanları da aşağıya fırlatıyor.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Yok hocam bu tamamiyle aşağı görmek gibi olmasın ama tamamiyle boş çar. Ne Türkçe var, ne tarih, ne coğrafya, ne dil. İşin kötü kısmı görsel, müzik gibi şeylerde de bir işi yok. Kısaca ciddiyim boş yani. Okuldaki öğretmenler bile buna şaşkın bir başarısı yok diye.
Bir insanın okuduğunu anlamaması hakim, avukat, savcı vs olmasına bile engel olur. Neyse konumuz bu değil. Sistem evet birçok kişileri harcıyor ama bir hayrı olmayanları da aşağıya fırlatıyor.

O sistem başarılı olanları da aşağıya atıyorsa ben ne anladım ondan ezberi yap geç o zaman sorsam sana 9 sınıf edebiyattın cumhuriyet dönemi edebiyatçılarını say desem en fazla bir kaç tane söylersin ben sözel okudum ona rağmen tanımıyorum adamları niye çünkü zamanında sadece ezberleyip sınavı verip geçtim ne buna eiğitim sistemi nede öğretmenler niye böyle yaptın demedi diyemez de çünkü kendileri kurdular bunu

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O sistem başarılı olanları da aşağıya atıyorsa ben ne anladım ondan ezberi yap geç o zaman sorsam sana 9 sınıf edebiyattın cumhuriyet dönemi edebiyatçılarını say desem en fazla bir kaç tane söylersin ben sözel okudum ona rağmen tanımıyorum adamları niye çünkü zamanında sadece ezberleyip sınavı verip geçtim ne buna eiğitim sistemi nede öğretmenler niye böyle yaptın demedi diyemez de çünkü kendileri kurdular bunu
Yapabilecek bir şey yok. Kafası çalışan, dersini iyi çalışan kazanır.
Dediğim gibi ben kendimi doktor konusunda da savcı, hakim konusunda da beyni çalışan birine emanet etmek isterim kendimi. Hepimizin düşünceleri değerli. İyi akşamlar dilerim.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
İsyan ve Calışmamazlık arasındaki dengeyi cok iyi kurmak lazım. İsyankar olmamalıyız ama buda Ekonominin Kötü veya bozulmalar olduğu, Bunun icin Cabalamak gerektiği gerceğinide bozmuyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir limonu 10 defa sıktığımız şu berbat hayatlarımızda stresten uzaklaşmak biraz keyifli vakit geçirebilmek umuduyla bir oyun bilgisayarı toplamak, yanına ek donanımlar almak gibi tek kaçabileceğimiz yerden git gide uzaklaşıyoruz. Dolar 10 TL oldu. Vergiler ve paramızın peçete kıymetindeki değerini de göz önüne alırsak bizler için bir oyun odası yapmak hayalden de öte bir mesele oldu artık. Başta kendime sonra bunlara niyetlenip yapamayanlara çok üzülüyorum çook. :(
Atalarımızın güzel bir lafı var
Lafla Peynir gemisi yürümez
Şuan senin üzülmen bunalman bir şey değiştirmez evet haklısın ama şuan elindekilerle mutlu olmalısın ve bununla mutlu olmayı öğrenmelisin he evet haklısın zor almak ama şuan üzülmen ve canını sıkman lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmandır.
İşte bu yüzden elinden ne geliyorsa yap bunu düzeltebilecek bir şey ise.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
........
Berbat hayatlarımız derken?
Ben gayet hayatımdan memnunum bu ülke de yaşamaktan da memnunum. Keşke refah seviyemiz daha yüksek olsa ancak her şey maddiyat olmayan benim için bir sorun yok.
Evet nankör bunlar vergi aliyorlar da almasalar nasil geçindirecekler bu ülkeyi he neymiş refah falan avrupanin en yuksek olmayan refah seviyesine sahibiz neymiş ekonomi kötüymüş dolar 10 tl ise ne var dolarmi yiyorsunuz devir tasaruf devri tas yiyin kombiyi kısın mangolarinizi buzluğa atın dur la akpli oldm

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
her şey maddiyat değil mi? Bi insanın yaşam faliyetleri sürdürmesi için en önemli şeylerden biri ekonomik durum. zaten "Şükretmekle" bu hale geldik ve halen daha şükredin diyorsunuz. Şükretmeye devam edin bir gün o çok şükrettiğiniz Tanrı sizi kurtarır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
Berbat hayatlarımız derken?
Ben gayet hayatımdan memnunum bu ülke de yaşamaktan da memnunum. Keşke refah seviyemiz daha yüksek olsa ancak her şey maddiyat olmayan benim için bir sorun yok.
hocam sizi kast etmemiş kendisi gibi problemleri yaşayanlar için genelleme yapmış sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,654
Üyeler
163,030
Son üye
burfck
Top Bottom