Verdiği örnek sizin konu değildi 400tl burst 440tlk ultra 3d idi burda çıkmak daha kolaytamam kankada ilk defa duyduğum mouseler omen daha yaygın sonuçta iyice kararsız bıraktınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama biri 8k bütçe diğer 200 aynı şey mi sence?
sharkoonun driveri var demiştin atar msıın bi nerden indirdiğimizKanka, bir ürünü öneriyorlar diye sadece o ürüne mi bakacaksın?
Başka ürünlere de bakmak lazım, daha ucuza daha iyi özellikli ürünler varken neden Omen 400 alayım?
benim konu değildi zaten öyle bişey demedimVerdiği örnek sizin konu değildi 400tl burst 440tlk ultra 3d idi burda çıkmak daha kolay
Hocam anlatamıyorum galiba, 200TL nin 40TL si yüzde 20 yapıyor. 8000TL de 1000TL oranı daha düşük.1000tl çıkmak daha zor
Hangisinin?sharkoonun driveri var demiştin atar msıın bi nerden indirdiğimiz
şununHangisinin?
reis son kez soruyorum sanada sorayım sharkoon mu alayım hp mi yani şuan öyle bi konu olduki sonuca varalım artıkHocam anlatamıyorum galiba, 200TL nin 40TL si yüzde 20 yapıyor. 8000TL de 1000TL oranı daha düşük.
Anlamadıysan örnek vereyim 200.000e araça alıyorsun 2.000 arttır şunu al dendiğinde 2000 TL daha yüksek bir rakam olsada, rakamlar büyük olsada yüzdeler az.
Birde yazılanı anlamadan gülücük atma komik oluyorsun dostum
dediğim örnek 400 e 440 oran daha fazla olması daha kolay çıkacağın anlamaına gelmez 1 milyonda 150 bin çıkmak 400 de 440 çıkmaktan çok daha zor durHocam anlatamıyorum galiba, 200TL nin 40TL si yüzde 20 yapıyor. 8000TL de 1000TL oranı daha düşük.
Anlamadıysan örnek vereyim 200.000e araça alıyorsun 2.000 arttır şunu al dendiğinde 2000 TL daha yüksek bir rakam olsada, rakamlar büyük olsada yüzdeler az.
Birde yazılanı anlamadan gülücük atma komik oluyorsun dostum
Pek alınmayan ve bilinmeyen bir mouse. Özellikleri iyi ama bilemiyorum zamanla bir sorun olur mu?reis son kez soruyorum sanada sorayım sharkoon mu alayım hp mi yani şuan öyle bi konu olduki sonuca varalım artık
anladım reis sen olsan hangisini alırdın onu sorayım sonrada konuyu yöneticiler kapatır heralde çok uzadıPek alınmayan ve bilinmeyen bir mouse. Özellikleri iyi ama bilemiyorum zamanla bir sorun olur mu?
Hp kullananlar çok memnun. Ama Sharkoon sensörde daha iyi birde yazılımı var. Karar senin dostum her şeyi ile anlattım.
3389 olan o değil bu https://www.hepsiburada.com/sharkoo...Myqr8B89cKZHyp02TV4IMTAmcMQEjSbxoCHPcQAvD_BwEama bu sharkoonu kullanan öneren duyan hiç görmedim yani onu söylüyorum
@AydinSahin
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım reis sen olsan hangisini alırdın onu sorayım sonrada konuyu yöneticiler kapatır heralde çok uzadı
Birkaç gün sonra @ŞahinBaşaran da Sharkoon mouse alacak.ama bu sharkoonu kullanan öneren duyan hiç görmedim yani onu söylüyorum
@AydinSahin
Bu Sharkoon Light 2 100, satıcı yanlış yazmış.