Neler Yeni

Hepsi Burada Xbox Game Pad Orjinalmi

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Uzun Zamandır Bekliyordum sonunda HepsiBurada Yetkili Satıcıya Xbox GamePad Geldi Bi arkadaşıma Yurt Disından Kupon aldirip Üstünü Ben Tamamlayarak alıcam o yüzden burdan almam gerek ama önce size sormak istedim bu kollar kesin orjinal midir çünki konsolplus felan yazıyor ve garantisi felan sorun olurmu bana birde onun dışında beyaz ve siyahın adlari farkli birisi wireless 9.nesil birisi ise series x eğer ikiside ayni modelse siyah olanı alacağım ama farklı modellerse farklarını yazın lütfen

Ekler

• 16979815739106633245726356840940.jpg
    16979815739106633245726356840940.jpg
    2.6 MB · Hit: 74

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
İkisi aynı model. Bu kolların çakmasını ben görmedim sorun olacağını sanmam satıcının üründeki yorumlarına bakın bi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Uzun Zamandır Bekliyordum sonunda HepsiBurada Yetkili Satıcıya Xbox GamePad Geldi Bi arkadaşıma Yurt Disından Kupon aldirip Üstünü Ben Tamamlayarak alıcam o yüzden burdan almam gerek ama önce size sormak istedim bu kollar kesin orjinal midir çünki konsolplus felan yazıyor ve garantisi felan sorun olurmu bana birde onun dışında beyaz ve siyahın adlari farkli birisi wireless 9.nesil birisi ise series x eğer ikiside ayni modelse siyah olanı alacağım ama farklı modellerse farklarını yazın lütfen
Mağazalar kafasına göre isim verebiliyor ondandır

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne fark varki hocam
Ve birsey farkettim siyah olanda 12 ay garanti süresi veriyor kontrolpluss beyaz olansa direk microsoft un 24 ay garanti süresi veriyor ne alaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi aynı model. Bu kolların çakmasını ben görmedim sorun olacağını sanmam satıcının üründeki yorumlarına bakın bi
Hocam beyazı microsoft siyahi ise konsolpluss satiyor ve garanti süreleri farklı

Ve birsey farkettim siyah olanda 12 ay garanti süresi veriyor kontrolpluss beyaz olansa direk microsoft un 24 ay garanti süresi veriyor ne alaka

Hocam beyazı microsoft siyahi ise konsolpluss satiyor ve garanti süreleri farklı
Beyazda bilgi verilmemiş ama siyahta ithalatci garantili yazıyor

Resmi garanti yok
Yani bir sorunde değişim veya iade olmaz

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa

Satıcı ve garantiyle ilgili durumları bilemem hocam model olarak ikisinin de aynı nesil olduğunu söylemek istedim ben.

Nedox

80+ Bronze

Yani bir sorunde değişim veya iade olmaz
Açıkçasi pek bilgim yok ama ithalatçı garantisi biraz sakat. Microsoft Tr garantili bulutsaniz alin.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hepsiburada yetkili satici demissin, eger oyle ise bir sıkıntı olmaz. Link yok mu?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Yazida belirttigim gibi kupon kullanıcam o yüzden hepsiburada

Hepsiburada yetkili satici demissin, eger oyle ise bir sıkıntı olmaz. Link yok mu?
PEki microsoft hepsi burada yetki satiicdan beyazimi alim yoksa siyah olan öbür yetkili saticiakinimi siyahta 12 ay ithalatci garantili beyazda 24 ay ama ne garantisi yazmiyor ve microsoft saticisi aslinda beyaz daha iyi ama siyah olsun istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,221
Üyeler
168,099
Son üye
akronn
Top Bottom