Hepsi burada üzerinden bir ürün alacaktım fakat yurt dışından gönderilecekmiş. Acaba vergi varmıdır? Var ise bu oran kaçtır acaba?
Ürünün linki budur.
Ürünün linki budur.
Fiyatın içerisinde diye biliyorum.Hepsi burada üzerinden bir ürün alacaktım fakat yurt dışından gönderilecekmiş. Acaba vergi varmıdır? Var ise bu oran kaçtır acaba?
Ürünün linki budur.
Sordum fakat cevap gelmedi dostumFiyatın içerisinde diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi burada müşteri hizmetlerine sormanı öneririm.
Nereden sordun ekstra olarak şuan açık olmayabilir.Sordum fakat cevap gelmedi dostum
Akşam 21.30 civarında twitter üzerinden mesaj attım normalde direk geri cevap geliyordu ama gelmeyince buraya yazmak zorunda kaldım.Nereden sordun ekstra olarak şuan açık olmayabilir.
yok dahil her şeyHepsi burada üzerinden bir ürün alacaktım fakat yurt dışından gönderilecekmiş. Acaba vergi varmıdır? Var ise bu oran kaçtır acaba?
Ürünün linki budur.
Whatsapp hattı var oradan sormayı deneyin.Bu saatte hizmet veriyor mu bilmiyorum.Akşam 21.30 civarında twitter üzerinden mesaj attım normalde direk geri cevap geliyordu ama gelmeyince buraya yazmak zorunda kaldım.
alabilirsin rahatlıkla.Hepsi burada üzerinden bir ürün alacaktım fakat yurt dışından gönderilecekmiş. Acaba vergi varmıdır? Var ise bu oran kaçtır acaba?
Ürünün linki budur.