yani dediğim gibi öğrenci e postası lazım galibaİlk alışverişinin %50'si bizden kampanyası Efsane Gençlik kampanyası olarak geçmektedir Muhammet Bey. Hepsiburada'nın 15 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından gün almamış 15-25 yaş arasındaki kullanıcıları veya edu.tr e-posta uzantılı hesapları ile üye olan ve e-posta doğrulama işlemini gerçekleştiren kullanıcıları kapsamaktadır. Efsane Gençlik kampanyalarından yararlanabilmeniz için TCKN veya e-posta doğrulamasını ilgili ekranlardan gerçekleştirmeniz gerekmektedir. TCKN veya e-posta adresini doğrulama adımlarını gerçekleştirdikten sonraki İlk Siparişinin Yarısı Bizden kampanyası kapsamında kazandığınız Hepsipapeller alışverişinizi tamamladığınız tarihten itibaren 15 gün içerisinde Hepsipay Cüzdan'ına yüklenecektir ve 100 TL ile limitlidir. Her TCKN'nin veya e posta adresinin bu kampanyadan sadece bir kez yararlanabildiğini hatırlatmak isteriz. Efsane Gençlik kampanyaları kapsamında kazanılan Hepsipapeller Hepsipay Cüzdan'ına yüklendikten sonra 30 gün geçerlidir. Kullanılmayan Hepsipapeller, 30 günün sonunda silinecektir. Efsane Gençlik kampanyaları kurumsal müşteriler için geçerli değildir. Kampanya
Hepsiburada müşteri hizmetlerinin cevabı arkadaşlar.
hayır gerek yok facebook ile kayıtlıyım öğrenci e postası olanalra gerek yok tcye.yani dediğim gibi öğrenci e postası lazım galiba
adamlar kendi koyduğu kurala uymuyor yani, olur benim işime gelir açıkçasıhayır gerek yok facebook ile kayıtlıyım öğrenci e postası olanalra gerek yok tcye.
Kampanyaya katıldıktan sonraki ilk siparişe geliyor papel önceden yaptıklarınız önemli değil.önceden siparisim vardı hesaptan . katılamıyo muyum ?
Hocam ben simdi 200e bi şey alsam 100₺ hepsiburada cüzdanıma ne zaman geliyor ?Kampanyaya katıldıktan sonraki ilk siparişe geliyor papel önceden yaptıklarınız önemli değil.
Aktifleştirdikten sonra aldıysanız alamazsınız.
14 gün içindeHocam ben simdi 200e bi şey alsam 100₺ hepsiburada cüzdanıma ne zaman geliyor ?
cashback yazınca daha havalı mı olunuyor? Türkçe yazsana
Kardeşim yapamıyor 17 yaşında kendisi 2004 diyor MinimumHepsi burada uygulamasına giriyoruz
Ardından hesabım bölümünden sana özel e tıklıyoruz
Gel dene efso yasa diye bir şey var ona tıklıyorsunuz
Assagi az inin efsane gençliğe katil a tıklayın
Kimliğinizi dogruluyorsunuz her TC ye 1 kerelik 100 TL ye kadar hepsipapel
Ondan sonra yaptığınız alisverislerde 100 liraya kadar hepsipapelmis bende bir videodan izleyip yazıya dökmeye calistim
Alt lmt vardır kesin keriz değillerseBunlar uyanık olsuğu için oyun kodlarında geçerli olmayabilir