Neler Yeni

Hepsiburada bir satıcının güvenilir olduğunu nasıl anlarım? Düzenlendi

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
https://www.hepsiburada.com/sony-pl...gaza=ata+marketing&url_src=and-product-detail Almak istediğim ürün bu ve en uygun fiyat burada ama bu satıcıya gelen hiç yorum yok. Aktif olarak hepsiburada uygulamasını kullanmadığım için güvenilirlik konusunda şüphem oldu. Sizce bir sorun çıkar mı ? Düzenleme: Satıcı ürünü satıştan kaldırdı satıştayken tükeniyor ibaresi de yoktu ilginç.

Son düzenleme:

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Öztürk

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerlendirme kismina gir ve orada aşşagida ki
Satin alanlarin yorumuna bak altta hangi saticilardan almislar gorunuyor.
Yazdığımı okumadınız sanırım. Değerlendirmeler kısmında bu satıcıya gelen yorum yok.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben bu bütçedeki bir ürün için daha güvenilir yerleri tercih ederdim. Bana pek güvenilir gelmedi. Aldın sorunsuz geldi diyelim bunun bir de sorun olması durumunda satış sonrası desteği var. Bu tarz firmalar ne derece destek verir şüpheli. Başka yerden al kafan rahat olsun.

EmojiPati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bestami Karakaya
Yazdığımı okumadınız sanırım. Değerlendirmeler kısmında bu satıcıya gelen yorum yok.
Hepsiburadadan aldığın ürünlerde iade sorunu oluşmaz fakat son dönemde değişen iade kanunları yüzünden sözleşmelerde değişiklik oldu bu sebeple 10 tllik Hepsiburada premium alırsan hem kargon bedavaya ve daha hızlı gelir hemde iade de hiçbir sıkıntı yaşamazsın

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Satıcının kaç ürün sattığına bakabilirsin. Satıcının sattığı diğer ürünlerin altında satıcı hakkında yapılan yorumları okuyabilirsin. Şikayetvar sitesinden satıcının ismini aratıp şikayet var mı kontrol edebilirsin.

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
https://www.hepsiburada.com/sony-pl...gaza=ata+marketing&url_src=and-product-detail Almak istediğim ürün bu ve en uygun fiyat burada ama bu satıcıya gelen hiç yorum yok. Aktif olarak hepsiburada uygulamasını kullanmadığım için güvenilirlik konusunda şüphem oldu. Sizce bir sorun çıkar mı ?
Hocam zaten hepsiburadada mağaza açan herkesin e fatura - vergi levhası gibi gerekli herşeyi olmak zorunda bende hepsipartner üyesiyim. ürünü aldığınızda 28 gün içerisinde satıcıya para iletildiği için herhangi bir sorunla karşılarsınız eğer iade edebilirsiniz ayrıca;satıcı size ürünü fatura etmediği sürece hepsi burada tarafından hiçbir maliyeti ödeme yapılmıyor o yüzden içiniz rahat olsun alabilirsiniz.
Satıcı 10 yorumdan fazla almadıysa yıldızları gözükmez ve herhangi bir bilgi alamazsınız. kendim de 150 ürün sattım fakat yorum ve değerlendirme olmadığı için yıldızlarım ve güvenilirliğim bulunmuyor, içiniz rahat olsun

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten hepsiburadada mağaza açan herkesin e fatura - vergi levhası gibi gerekli herşeyi olmak zorunda bende hepsipartner üyesiyim. ürünü aldığınızda 28 gün içerisinde satıcıya para iletildiği için herhangi bir sorunla karşılarsınız eğer iade edebilirsiniz ayrıca;satıcı size ürünü fatura etmediği sürece hepsi burada tarafından hiçbir maliyeti ödeme yapılmıyor o yüzden içiniz rahat olsun alabilirsiniz.
Satıcı 10 yorumdan fazla almadıysa yıldızları gözükmez ve herhangi bir bilgi alamazsınız. kendim de 150 ürün sattım fakat yorum ve değerlendirme olmadığı için yıldızlarım ve güvenilirliğim bulunmuyor, içiniz rahat olsun
Peki ürünü aldım ve yazdığı gibi kutu içeriğinde eurosia garantisi olmadığı ortaya çıktı diyelim. (kutu açılmadan garanti bilgisi alınamıyormuş.) İadede kutu açıldığı için bir sorun çıkar mı? Şu yeni iade yürürlüğü yüzünden tedirgin oluyorum. Ülkede bir şey yolunda gidiyordu onu da bozdular.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Peki ürünü aldım ve yazdığı gibi kutu içeriğinde eurosia garantisi olmadığı ortaya çıktı diyelim. (kutu açılmadan garanti bilgisi alınamıyormuş.) İadede kutu açıldığı için bir sorun çıkar mı? Şu yeni iade yürürlüğü yüzünden tedirgin oluyorum. Ülkede bir şey yolunda gidiyordu onu da bozdular.
Hepsiburada müşteri hizmetlerine sor. Ürün açıklamadaki gibi çıkmadığı zaman genelde iade edebiliyorsun.

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
bildiğim kadarıyla kutunun dışarısında seri numaraları ithalatcı kodları gibi kodlar bulunmakta , bunlar ile birlikte distribütör firmadan sorgulayabilirsin. kutuyu açmadan hiç , yada satıcıya bu soruyu sorup kendisinin yanıtlamasını isteyebilirsin.

Top Bottom