Neler Yeni

hepsiburada değişim süreci hakkında

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
https://www.hepsiburada.com/glorious-element-ice-mousepad-17-15-38-43cm-pm-HBC00001E3268
2 ay önce bu mousepadı aldım gayet memnundum ama en çok kullandıgım yeri yavaşladı glorious a yazdıgımda ilk satıcıya ulaşmamı söylediler satıcı kargo kodunu verdi ve faturasıyla birlikte göndermemi söylediler
ve kargo ücretini ben ödeyecekmişim.
ürünün faturasını ürünün kutusunun içinemi koymalıyım yoksa dışına yapıştırmalımıyım daha önce hiç kargo göndermedim bu durum nasıl işliyo bilen varmı ?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
https://www.hepsiburada.com/glorious-element-ice-mousepad-17-15-38-43cm-pm-HBC00001E3268
2 ay önce bu mousepadı aldım gayet memnundum ama en çok kullandıgım yeri yavaşladı glorious a yazdıgımda ilk satıcıya ulaşmamı söylediler satıcı kargo kodunu verdi ve faturasıyla birlikte göndermemi söylediler
ve kargo ücretini ben ödeyecekmişim.
ürünün faturasını ürünün kutusunun içinemi koymalıyım yoksa dışına yapıştırmalımıyım daha önce hiç kargo göndermedim bu durum nasıl işliyo bilen varmı ?
Dışında zarar görme ihtimaline karşı içine koyman mantıklı olur.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
IMG_20230905_184342.jpg
ürünün böyle bi kutusu var sizce faturayı içinemi koyayım dışınamı ve ne kadar kargo ücreti alırlar aras kargo

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ürünün kutusunu poşet gibi bişeyin içine koymuyormuyuz şubede
Şubeler genelde poşet vermekten aciz oluyor. Ona göre bulabilirler mi o bile muamma. Sen bir şekilde patlakla veya kutuları parça haline getirerek sarıp götür.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Şubeler genelde poşet vermekten aciz oluyor. Ona göre bulabilirler mi o bile muamma. Sen bir şekilde patlakla veya kutuları parça haline getirerek sarıp götür.
patlangaç yok galiba evde kutuylada ugrasılmaz gibi 2 3 kat streç filme sarsam bişey olurmuki

Top Bottom