Neler Yeni

Hepsiburada Efsaneler Kulübü İle Yaşadığım Olay

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hepsiburada'dan efsane fiyat kısmından un satın almıştık. Herkese ulaşmış bize patlak ulaştı büyük ihtimalle hepsijet buraya getirmediği için oldu. Neyse olaya gelelim:
Patlak geldi kargoyu reddettik. Yeni un kargoya verildi direkt, o da patlak geldi tekrar bu sefer teslim almıştım. Direkt aradım talep oluştu fotoğraf falan da göndermedim bu arada. 1 dakika sonra genel müdürlükten arıyoruz diye aradılar ve 30tl olan siparişe 40tl çek tanımladılar.
Bunu anlatmak istedim satıcısı hepsiburada olan ürünleri düşünmeden alabilirsiniz. Mağdur olmazsınız.

(Önceden bir de satıcısı hb olmayan bir üründe sorun yaşamıştık mağaza 2 kere reddetti iadeyi ürün tarafımıza geri geldi hb aradı ve müşteri memnuniyeti için iade aldı. Ürün de bende kaldı. :D)

Son düzenleme:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hepsiburada'dan efsane fiyat kısmından un satın almıştık. Herkese ulaşmış bize patlak ulaştı büyük ihtimalle hepsijet buraya getirmediği için oldu. Neyse olaya gelelim. Patlak geldi kargoyu reddettik. Yeni un kargoya verildi direkt, o da patlak geldi tekrar bu sefer teslim almıştım. Direkt aradım talep oluştu fotoğraf falan da göndermedim bu arada. 1 dakika sonra genel müdürlükten arıyoruz diye aradılar ve 30tl olan siparişe 40tl çek tanımladılar. Bunu anlatmak istedim satıcısı hepsiburada olan ürünleri düşünmeden alabilirsiniz. Mağdur olmazsınız.
(Önceden bir de satıcısı hb olmayan bir üründe sorun yaşamıştık mağaza 2 kere reddetti iadeyi ürün tarafımıza geri geldi hb aradı ve müşteri memnuniyeti için iade aldı. Ürün de bende kaldı. :D)
Vay arkadaş
Arkadaşa 6 saate getirdi hepsijet adam supra ile geliyor sandım 6 saat nedir 😂

Hepsiburada'dan efsane fiyat kısmından un satın almıştık. Herkese ulaşmış bize patlak ulaştı büyük ihtimalle hepsijet buraya getirmediği için oldu. Neyse olaya gelelim:
Patlak geldi kargoyu reddettik. Yeni un kargoya verildi direkt, o da patlak geldi tekrar bu sefer teslim almıştım. Direkt aradım talep oluştu fotoğraf falan da göndermedim bu arada. 1 dakika sonra genel müdürlükten arıyoruz diye aradılar ve 30tl olan siparişe 40tl çek tanımladılar.
Bunu anlatmak istedim satıcısı hepsiburada olan ürünleri düşünmeden alabilirsiniz. Mağdur olmazsınız.

Hepsi burada burada burada hepsi burada nokta com

Swanz

80+ Bronze
Hepsiburada benim gözümde bitmiştir! Bir tane mouse'u 1,5 ayda getirdiler.O da zaten bozuk geldi değiştirmesi de 2 hafta sürdü bana neredeyse 2 ay vakit kaybettirdiler.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hepsiburada benim gözümde bitmiştir! Bir tane mouse'u 1,5 ayda getirdiler.O da zaten bozuk geldi değiştirmesi de 2 hafta sürdü bana neredeyse 2 ay vakit kaybettirdiler.
Şimdiye kadar 1 kere bile sorun yaşamadım ben yıllardır. Yani böyle çözüldü hep.
adına kötü olmuş

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Hepsijet kargo çok hızlı 17 saatte getirdiler. :D
1 gün içinde genelde kargolarım elimde oluyor ve hani çoooook geç gönderdikleri ürünler olmuştu ellerinde kalmamış onun için arayıp çok çok özür dilediler. Bende hepsiburadadan alışveriş yapmayı seviyorum.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,720
İsim
Taha yücel
bende trendyoldan rampage drop plus almıştım 1gün olmadan kulaklığın kablosunu kopardım yanlışıkla iade ettim 1 gün içinde parayı yatırdılar bizim suçumuz olduğu halde gelen parayı yine aynı yerden trednyoldan aynı satıcıdan aynı ürünü rampage drop plus sipariş verdim çünkü kulaklıkta sorun yoktu sorunu biz yaptık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,999
Üyeler
166,132
Son üye
eldarovic
Top Bottom