HepsiBurada firstteknoloji satıcısından hdd alan varmı ?

FarukKG

80+
Reaksiyon skoru
104
3 adet 4 tb Ironwolf HDD Aldım. Ama satıcının aldığı yorumlar çok korkutucu. Satıcıya defalarca sordum 0 ürün yolluyoruz dedi.
Diskler geldiğinde nasıl test etmem gerekiyor SMART Verisi ve Bad sector kontrolü dışında ?
Ekran görüntüsü 2025-09-07 114035.webp
Ekran görüntüsü 2025-09-07 114138.webp

Ekler

• 022f558f-5fba-4aa4-b978-c9160df4945a.webp
    022f558f-5fba-4aa4-b978-c9160df4945a.webp
    65.2 KB · Hit: 70
Son düzenleme:
3 adet 4 tb Ironwolf HDD Aldım. Ama satıcının aldığı yorumlar çok korkutucu. Satıcıya defalarca sordum 0 ürün yolluyoruz dedi.
Diskler geldiğinde nasıl test etmem gerekiyor SMART Verisi ve Bad sector kontrolü dışında ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
-----------------------------------------
Edit :
Birde böyle bir şey göndermişler birisine :) Böyle bir şey gelirse direk düşünmeden geri gönderirim zaten.
-----------------------------------------
Alıntıyı görüntüle
Ne için kullanicaksınız

Satıcı HDD topancılığı yapıyor herhalde.

Son düzenleme:
Nas için kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet , ama n11 de refurbished ürün satıyor ama hepsiburadada 0 ürün satıyor onu anlayamadım.
Hepsiburada katı, cezaları ağır mecburi öyle yapicak. N11 takmıyor

Hepsiburada katı, cezaları ağır mecburi öyle yapicak. N11 takmıyor
0 dediği için hepsiburadadan spariş verdim. ama bir türlü o güveni alamadım satıcıdan :)

0 dediği için hepsiburadadan spariş verdim. ama bir türlü o güveni alamadım satıcıdan :)
0 değildir büyük ihtimal. 0 olmasa bile Hepsiburada sizi üzmez. İlk gün Video açarak test edin kanıt olsun. 0 sa sorun olmaz zaten 😅

Bu diskler orjinalmidir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi skyhawk olarak çıkıyor üstlerindeki seri numaralarından. hepsinin garantisi bitmiş

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 18
  • image.webp
    image.webp
    1.4 MB · Hit: 18
Geri