Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hepsiburada üzerinden telefon alacam fakat indirim kodu arıyorum 20k üstüne indirim kodu vs var mı
World kart varsa World pay ile ödeme yapıldığında 140 TL World puan kampanyası var. Uygulamadan katılman gerekiyor.Hepsiburada üzerinden telefon alacam fakat indirim kodu arıyorum 20k üstüne indirim kodu vs var mı
World kartım yok hocam. Trendyol'da olabilir indirim kodu içinWorld kart varsa World pay ile ödeme yapıldığında 140 TL World puan kampanyası var. Uygulamadan katılman gerekiyor.
NAYS Trendyolda geri ödeme yapıyor. 500 TL'ye kadardı sanırım. Sepete atıp kartla öde bölümünden nays sanal kartını girip deneyebilirsin. Eğer yoksa link at ben deneyeyim. Duruma göre hemen kart oluşturursun.World kartım yok hocam. Trendyol'da olabilir indirim kodu için
Kartta limit yok hocam sorun orda 500 TL geri ödeme yapması bir işime yaramıyor sanırımNAYS Trendyolda geri ödeme yapıyor. 500 TL'ye kadardı sanırım. Sepete atıp kartla öde bölümünden nays sanal kartını girip deneyebilirsin. Eğer yoksa link at ben deneyeyim. Duruma göre hemen kart oluşturursun.
kartta limit yoksa nasıl telefon alıyorsun hocam onu anlamadım. nays ile öderken 500tl indirimli ödüyorsun işteKartta limit yok hocam sorun orda 500 TL geri ödeme yapması bir işime yaramıyor sanırım
Hocam ihtiyaç kredisi kartı çıkarttım taksit rahat olsun diye fakat limiti 22,000 TLkartta limit yoksa nasıl telefon alıyorsun hocam onu anlamadım. nays ile öderken 500tl indirimli ödüyorsun işte
Direkt uygulanıyor mu ödeme yoksa sonradan cashback mi yapılıyorkartta limit yoksa nasıl telefon alıyorsun hocam onu anlamadım. nays ile öderken 500tl indirimli ödüyorsun işte
Hocam eğer nays hesabı oluşturup parayı oraya atma şansın varsa nays kartınla ödediğinde 500tl indirimli ödüyorsun. geri ödeme falan yok ödemeyi yaparken 500 tl indirimli alıyorsun.Hocam ihtiyaç kredisi kartı çıkarttım taksit rahat olsun diye fakat limiti 22,000 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt uygulanıyor mu ödeme yoksa sonradan cashback mi yapılıyor
Hepsiburada mı yoksa Trendyol dan mıHocam eğer nays hesabı oluşturup parayı oraya atma şansın varsa nays kartınla ödediğinde 500tl indirimli ödüyorsun. geri ödeme falan yok ödemeyi yaparken 500 TL indirimli alıyorsun.
TrendyolHepsiburada mı yoksa Trendyol dan mı