Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,985
13-15 yaş grubu için öneri alınır![]()
Klasikler varmış bu indirimde o yaş için efenim. Uyguna geliyorsa tercih edersin. Bir tık klasikler uygun oluyor da genelde.13-15 yaş grubu için öneri alınır![]()
125 e geldi, ,iyi bence.
Alıntıyı görüntüle
Yaştan kurtarsa şu ürünleri çok sevdim.13-15 yaş grubu için öneri alınır![]()
Her şey daha çabuk kitap okuyun diye5 kitap almıştım iptal edecektim adamlar sabahın 5 de kargolamış yamyam mısınız bilader
Neden iptal etmek istiyorsun ki5 kitap almıştım iptal edecektim adamlar sabahın 5 de kargolamış yamyam mısınız bilader
Köydeyim kargolar eve değil eczaneye teslim ediliyor 3 5 dk lık yol ama yinede üşeniyorum.Neden iptal etmek istiyorsun ki
Hepsiburada hep mi böyleydiNe güzel işte hemencecik kargolamışlar.![]()
Hep değil fakat genel böyle olduğunu söylemek doğru olur. Gönderilen depoya yakın olsan indirim zamanı dışında çoğu zaman ürüne göre bugün teslimat ve yarın teslimatta oluyor. Sabah aldığın ürün akşamına gelebiliyor mesela.Hepsiburada hep mi böyleydi
Çok alışveriş yapan biriyim hep amazon (mng kargo) ve trendyolu (trendyol express) kullanıyorum hiç böyle hizmet görmedim.
Hepsiburadanın 1 saat olmadan kargolaması hepsijetin gece 3 de 5 te faliyet göstermesi vs şaşırttı valla .d