Bunlarda kodlarına kaçmaz vb. isimler koyuyor ama hep 600/100 TL indirim kodu oluyor. Cimri olmak yerine Trendyol gibi iyi kuponlar verseler keşke.Hepsiburada 600₺ ve üzeri alışveriş 100₺ kupon
Bende inadına her gördüğümde öyle bir kaçarki diyorumBunlarda kodlarına kaçmaz vb. isimler koyuyor ama hep 600/100 TL indirim kodu oluyor. Cimri olmak yerine Trendyol gibi iyi kuponlar verseler keşke.
Trendyol ne zaman kupon vermiş la görmedim hiçBunlarda kodlarına kaçmaz vb. isimler koyuyor ama hep 600/100 TL indirim kodu oluyor. Cimri olmak yerine Trendyol gibi iyi kuponlar verseler keşke.
Kazı kazan da şansa 2000'e500 civarı kuponlar geliyor bazen ama böyle herkes kullansın diye yüksek kupon verdiğini görmedimTrendyol ne zaman kupon vermiş la görmedim hiç
2000e 500de de 2 bin az para değil ama tam öyle 2 bin ustu birsey alacakken ilac gibi gelirKazı kazan da şansa 2000'e500 civarı kuponlar geliyor bazen ama böyle herkes kullansın diye yüksek kupon verdiğini görmedim
Trendyol iyi kupon veriyor da neye yarıyor 30 sn.de bitiyor 10 tane mi tanımlıyorlar ne yapıyorlarsaBunlarda kodlarına kaçmaz vb. isimler koyuyor ama hep 600/100 TL indirim kodu oluyor. Cimri olmak yerine Trendyol gibi iyi kuponlar verseler keşke.